Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze vagyok zavarodva, mit tegyek?
Sziasztok
Az lenne a problémám hogy van egy srác akivel már 4 éve osztálytársak vagyunk és ebben az évben kicsit komolyabbra fordult a kapcsolatunk (mindketten 16 évesek vagyunk) és bár nem mondtuk ki azt hogy együtt vagyunk mégis úgy viselkedünk, mostanában iskolában is. Ez az egész kavargatás (ha ez annak számít) kb 3 hónapja tart. Suli után mindig együtt lógunk vagy a konditeremben (mivel elég sportos) vagy csak úgy vagyunk, néha felmegyünk hozzá és szokott nekem gitározni. Egyébként én már az első évben beleszerettem és azóta is tart (bár ez nem tartozik ide de megjegyeztem hogy képbe legyünk mennyit is jelent számomra) és ma fel akartunk menni hozzájuk de otthon volt a húga és így ezt elvetettük bár én nem értettem akkor még hogy miért mert mindig aranyos ahogy gitározik nekem. Aztán így este fele rám írt hogy kár hogy otthon volt a húga. Ezt lehet úgy értelmezni hogy szeretett volna egy kicsit több mindent tőlem mint úgy általában (nem kell egyből arra gondolni hogy le akar velem feküdni). Csak attól félek hogy elsitjük ezt az egészet, mert bár ő valamilyen szinten tapasztalt ezen a téren én viszont nagyon tapasztalatlan vagyok.
Hogy lehetttek négy éve osztálytársak, ha 16 évesek vagytok? WHAT? :D
És H afelmentek szobára ő nem csókol meg te meg nem bújsz hozzá? WHAT? :D Gitározás mi...:D
Mit fogtok mesélni za unokáknak? :D Kezdeményezz nyugodtan, ha ő ilyen töketlen hagyd a fenébe meg sem erdemel téged, az meg, hoyg zöldfülű vagy, hát istenem, mindenki kezdi valahol...
Dávidka neked már rég ágyban a helyed...😆
Küldő: Davideee3
Címzett: Ismeretlen válaszoló
Időpont: ma 00:02
Előzmény: A kérdésre írt válasz: Össze vagyok zavarodva, mit tegyek?
"#5 Szerintem a nyelvtan tanárod."
Az üzenet: hahaha devicces vagy...ja nem....visszamenta lepont...idiota és meg te vagy 72%-os... seggnyaló....
Egyáltalán nem azok választják, akiket piszkálnak :D
Másrészt, azért választja ezt a szülő, hogy jobb, erősebb iskolába járj.
Így későbbi továbbtanulás sokkal egyszerűbb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!