Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Kit válasszak? Teljesen össze...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit válasszak? Teljesen össze vagyok zavarodva!

Figyelt kérdés

Van egy férfi(28 éves) több mint 2 és fél éve beszélgetünk egymással.És van egy velem egy korú fiú(19 éves) akivel kb 4 hónapja ismerjük egymást. Együtt vagyunk március 12-óta. Nagyon kedves,figyelmes,aranyos,cuki,okos és még sorolhatnám...Az az igazság az h párkapcsolatot szeretne normálisat,mivel sajnos csak van mikor egy hónapban 2x találkozunk,többet szeretne,több időt velem tölteni.De házasság stb.ilyenre nem is gondol,meg kb 1-2 évre tervez mondta is. És nem is kellene a házasságot még erőltetni,nyilván nagyon friss dolog ez köztünk,alig ismerjük egymást.Nincs szerelem egyikünk részéről sem.Viszont én cigánylány vagyok,úgy lettem nevelve hogy nincs csavargás,itthonról csak úgy eljárkálás.És már kezd apámnak nagyon idegesítővé válni,hogy csak találkozgatunk,nincs köztünk úgy semmi,nem akar magához költöztetni.Nem is volt még nálunk,anyámék nm tudják hogy ki ő,képet láttak csak róla. Viszont a másik fiú vagy pali meg elvenne engem,elmondása szerint elszeretne venni feleségül,család stb.Nem tudom melyiket válasszam.Mert igazából én régen szerettem ezt a palit,csak voltak rossz tettei felém,és emiatt elmúlt a szerelmem iránta.

A másikat meg még nem szeretem,de valami érzés van bennem hogy mégis csak öt válasszam,meg nem akarok hazudni neki,átverni őt,nagyon aranyos tényleg.Ugyanakkor meg tudom,nm biztos hogy hosszú életű lesz a szüleim miatt a kapcsolatom vele.Nem tudom mi tévő legyek azt válasszam aki elvesz engem feleségül,együtt lakunk és szerettem is őt meg mai napig van bennem egy fajta kötődés felé vagy a másikat válasszam ami úgy mond bizonytalan a családom miatt? Mert nem engednek majd egy idő után találkozni vele.

2022. ápr. 2. 15:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyik sem fasza. C opció

29/F

2022. ápr. 2. 15:20
 2/14 A kérdező kommentje:
Családom miatt nyilván olyat kell válasszak aki feleségül vesz mert így szűz és szingli maradok örökre.
2022. ápr. 2. 15:30
 3/14 anonim ***** válasza:
0%

Első vagyok. Ez most nem egy társkeresési hozzászólás lesz részemről... , de el kell hogy mondjam, hogy én szeretnék majd feleséget, és láttam már olyan cigány lányt, akit nagyon vonzónak találtam. Kicsit félek, tartok cigány lányt szeretni, mert hall az ember ezt azt a cigány emberekről úgy nagy általánosságokban. De pl azt is tudom, hogy a cigányoknál nagyon fontos a család. De nem szeretnék tovább általánosítani, és főleg nem tapasztalatok nélkül megítélni. Minden esetre én szívesen megnéznék rólad egy két képet. Hátha tetszel. :) Ha küldesz privátban azt megköszönném. :)

29/F

2022. ápr. 2. 15:39
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyiket se.
2022. ápr. 2. 15:39
 5/14 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem egyik sem az igazi :d kicsit olyan mert ismertem a cigány hagyományokat, hogy ez túl hamar meg kell hogy történjen, volt roma barátnőm nem is egy...de ezt soha nem tartottam jónak bár még mindig jobb döntés mint mindenkivel kavarni.

Ha szereted akkor a 28 éveset választd mégis.

2022. ápr. 2. 16:24
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyiket se. Egyiket se szereted. Majd jön olyan, akivel jó lesz. Az hogy elvenne édes kevés. Írtad is hogy tett veled rosszakat is. Miért kéne egy ilyen emberhez visszamenni? A másik meg szint úgy nem szeret, szóval vele is felesleges együtt lenni.

Miért akarsz ennyire együtt lenni valakivel?

2022. ápr. 2. 16:33
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
5# hulye tanácsot nem kell adni. Miért válasszon olyat aki nem bánt vele jól?
2022. ápr. 2. 16:35
 8/14 A kérdező kommentje:
Mert 19 éves vagyok és szeretnék már valakit magamnak igazából szűz vagyok de én nem szexre vágyom mert akkor már oda adhattam volna már magam bárkinek csak vágyok erre hogy szeressen valaki és megbecsüljön. Csak megvagyok ilyennel fogva hogy rögtön hát nem rögtön de egy rövides udvarlás után össze koltozzunk.
2022. ápr. 2. 16:38
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Azt tolakodásnak vennéd, ha szeretnélek megismerni?
2022. ápr. 2. 16:46
 10/14 anonim ***** válasza:
Egyiket se.
2022. ápr. 2. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!