Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom mindenen sir, ez normalis?
A baratom par nap mulva 18 lesz..
Igazabol szo szerint ugyerzem mintha egy 10 evessel jottem volna ossze.
Mindenen, szo szerint mindenen eltudja magat sirni, vagy hisztizni es sirni.
Ha faj a feje sir, ha faj a hasa sir.
Multkor megneztuk egyutt a bambit, szo szerint zokogott rajta, aranyos meg erzelmes mese de ennyire??
En neg annyira nem tudom kezelni ezt a helyzetet h nem igaz..
Multkor mondtam neki h valazeg csak masfel het mulva tudunk talalkozni, erre fel oran keresztul sirt azt sem tudtam mit csinaljak h befejezze.
Leirta egyszer regebben, hogy apukaja kiabalt vele egy mondatot es a szobaja utana elsirta magat.
Ha pl napkozbe esetleg 2nel kesebbszer irom h szeretlek, nap vegere teljesen rossz kedve van, majd leirja h mindegy megyek majd jovok, majd visszajon úgy hogy,” mar jobb kisirtam magam, biztos szeretsz meg? “
Nem ertem, ez mitol lehet? Ilyen a személyisege, vagy traumaja volt esetleg regebben? Az utobbira enyhen probaltam mar rekerdezni de nem mondott semmi olyat.
Vagy en lennek tul szivtelen, hogy nem tudom megerteni?
Nem arrol van szo, h juj ferfi ne sirjon egyáltalán, meg en nem itelem el, csak kinosan erzem magam h a legkissebb kis dolgon elsirja magat..
Es szerintem valahol ez nem is igazan normalis
Én is arra hajlok, hogy bár sajnálom valahol a srácot, mert valami defekt van nála, de hosszútávon nem lesz egy főnyeremény.
Jártam ilyen fiúval. Eleinte még imponált is, hogy ki meri mutatni az érzelmeit, mert szerintem egyáltalán nem baj, ha egy férfi is fel meri ezt vállalni, sőt. Csak aztán átesett a ló túloldalára.
Pontosan az történt, amit előttem írtak: valahányszor felvetettem a szakítást, bőgött, fenyegetőzött, hogy kárt tesz magában. Inkább maradtam sajnálatból, meg mert azt hittem, bennem van a hiba, de nagyon rosszul éreztem magam mellette.
Végül nagy nehezen sikerült vele szakítani, és lelövöm a poént: él és virul.
Nekem ez azóta is intő jel, ha valaki túl érzékeny, inkább elkerülöm az illetőt, mert ez se nőnél, se férfinál nem normális.
#10-es - #13-as: igen, pont a te válaszodról jutott eszembe, hogy írok, megkeresősítvén a tapasztalatodat :) Nekem életem első párkapcsolatát sikerült egy ilyen sráccal összehozni, azért ment nagyon nehezen a szakítás. Nem volt összehasonlítási alapom, csak a családom és a barátaim mondogatták, hogy ez a történet így nem teljesen kerek.
És igen, nagyon nehéz azt hallgatni, hogy ő mennyire szeret téged, te milyen szívtelen vagy, és hogy a te lelkeden szárad, ha véget vet az életének... hát köszi :/
Remélem, hogy a kérdező jobban le tudja majd kezelni ezt a helyzetet, és senki sem fog komolyabban sérülni a kapcsolat miatt.
Szia!Nekem is volt ilyen érzékeny palim még régebben.
Mikor szakítani akartam vele megzsarolt hogy öngyilkos lesz.
Egyszer be is dőltem neki majd szakítottam mert nem bírtam màr elviselni.
Szerintem nem fogod te sem bírni sokàig a pasidat elviselni.Lehet téged is bezsarol majd mint engem úgyhogy vigyàzz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!