Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A baratom mindenen sir, ez...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom mindenen sir, ez normalis?

Figyelt kérdés

A baratom par nap mulva 18 lesz..

Igazabol szo szerint ugyerzem mintha egy 10 evessel jottem volna ossze.

Mindenen, szo szerint mindenen eltudja magat sirni, vagy hisztizni es sirni.

Ha faj a feje sir, ha faj a hasa sir.

Multkor megneztuk egyutt a bambit, szo szerint zokogott rajta, aranyos meg erzelmes mese de ennyire??

En neg annyira nem tudom kezelni ezt a helyzetet h nem igaz..

Multkor mondtam neki h valazeg csak masfel het mulva tudunk talalkozni, erre fel oran keresztul sirt azt sem tudtam mit csinaljak h befejezze.

Leirta egyszer regebben, hogy apukaja kiabalt vele egy mondatot es a szobaja utana elsirta magat.

Ha pl napkozbe esetleg 2nel kesebbszer irom h szeretlek, nap vegere teljesen rossz kedve van, majd leirja h mindegy megyek majd jovok, majd visszajon úgy hogy,” mar jobb kisirtam magam, biztos szeretsz meg? “

Nem ertem, ez mitol lehet? Ilyen a személyisege, vagy traumaja volt esetleg regebben? Az utobbira enyhen probaltam mar rekerdezni de nem mondott semmi olyat.

Vagy en lennek tul szivtelen, hogy nem tudom megerteni?

Nem arrol van szo, h juj ferfi ne sirjon egyáltalán, meg en nem itelem el, csak kinosan erzem magam h a legkissebb kis dolgon elsirja magat..

Es szerintem valahol ez nem is igazan normalis

2022. márc. 25. 23:56
1 2
 1/15 franciasrac ***** válasza:
97%
Ebben szerintem igazad van, egyáltalán nem normális hogy olyan eseményeken sírjon, talán próbálkozz tőle kérdezni, hogy miért úgy érzi magát ? Tudom hogy bonyolult lehet mert rosszul vehetné, de ha semmit se teszel csak rosszabbodhat... Tehát én azt ajánlanám hogy kérdezd tőle mi van vele és megértő légy
2022. márc. 26. 00:22
 2/15 A kérdező kommentje:
Probaltam mar, nem is egyszer valaszul azt kaptam, hogy ilyen a kedve a hangulata
2022. márc. 26. 00:28
 3/15 anonim ***** válasza:
26%
Normális, de ti nem illetek össze.
2022. márc. 26. 00:41
 4/15 anonim ***** válasza:
85%
Csak nem Aurélióról van szó? :D...amúgy nem találkoztam még ilyen helyzettel, lelketlen csajjal már igen az sem volt jobb.
2022. márc. 26. 00:46
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Az lényegtelen, hogy 18 éves lesz, hogyha ilyen érzékeny akkor még lehet 25 évesen is minden miatt sírni fog.
2022. márc. 26. 00:59
 6/15 anonim ***** válasza:
En se értem de néhány mai pasit lekoroz
2022. márc. 26. 05:15
 7/15 anonim válasza:
67%

Nem normális, depressziós de nem is kicsit.. Lehet valaki érzékeny, de ez már szerintem túlzás. Az érzelmi zsarolása pedig olyan dolog aminek nem szabadna teret adni.

Két dolgot tehetsz:

"Ha pl napkozbe esetleg 2nel kesebbszer irom h szeretlek, nap vegere teljesen rossz kedve van, majd leirja h mindegy megyek majd jovok, majd visszajon úgy hogy,” mar jobb kisirtam magam, biztos szeretsz meg? “"

Az ilyen dolgai után elbeszélgetsz vele, hogy jó lenne befejezni ezeket, mert neked is teher és ne zsaroljon, manipuláljon mert, ha így folytatja akkor azzal csak mérgezi a kapcsolatot.

A másik pedig az, hogy elmegy pszichológushoz.

Illetve már most megmondom neked itt és most, ha szakítani fogtok egyszer, akkor azzal fog fenyegetőzni, hogyha elhagyod akkor megöli magát vagy kárt tesz magában.

(De nem fogja, csak így akar magához láncolni.)

2022. márc. 26. 08:13
 8/15 anonim ***** válasza:
42%
Te jó ég, ez már klinikai eset kb. Vagy rábeszéled hogy járjon pszichomokushoz, vagy menekülsz jó messzire.
2022. márc. 26. 09:31
 9/15 anonim ***** válasza:
42%
Simán elképzelhető hogy annyi rossz érte régebben ami mot jön ki rajta. Vagy komoly pszichés betegség is lehet a háttérben, akár depresszió, akár erős szorongás, akár sok minden más. Érdemes lenne óvatosan rászedni arra hogy menjen szakemberhez mert ez később csak rosszabb lesz. Viszont a zsarolást felejtsd el mert azzal mégnagyobb kárt okozhatsz benne. Persze ehhez hatalmas nagy türelem kell és baromi nyugodtnak kell lenned, ami nem lesz könnyű.
2022. márc. 26. 09:56
 10/15 anonim ***** válasza:
51%
Nem tudom mi baja van, de pszichológus kéne neki mert ez egyáltalán nem normális. Amúgy tényleg érzelmileg zsarol, és ha szakítani akarsz egyszer akkor valószínűleg tényleg bejátssza a "megölöm magam" kártyát. Persze semmit nem fog tenni.
2022. márc. 26. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!