Bizonyos csajok... Nem érzitek gáznak, hogy kb. mindenért nyavajogtok, de arra az egyszerű dologra sem vagytok képesek, hogy lehúzzátok magatok után normálisan a WC-t?
1. Milyen rágalmazás? Említettem bárkit név szerint a kérdésben? Vagy ez most kinek szólt?
2. Elmondanád nekem, hogy mi a problémád, vagy csak unatkozol? Gondolom, te nem gyakran találkoztál ilyen meglepetésekkel a női mosdóban.
3. A kérdésem lényege nem ez volt. Másképpen nő létemre honnan kéne tudnom, hogy a pasik hogyan hagyják a WC-t?
4. Szerintem a kérdésem elég normálisan tettem fel ahhoz, hogy ne menjen el valaki étvágya.
Ekkora értelmi fogyatékost, bmeg.
Édes drága arany bogár, most figyelj: nem fogsz elérni az ég világon semmit azzal, hogyha a saját korlátolt tapasztalataiddal feljössz a netre, és általánosítassz. "bizonyos nők".... oké, valaki (gondolom a munkahelyeden) ezt csinálta, de ez nem egy jelenség a nők körében. Érti?
Mit akartál egyáltalán elérni ezzel a kérdéssel? De kajak, milyen válaszra szamitottál? :D
Vagy csak le akartad vezetni a feszültséget? Mert akkor könyörgöm találj már más módot rá, mert mint ahogy látod, így csak más embereket irritálsz.
"Ha valaki rendes, akkor is kritikán alulinak tartom, hogy büdös, unatkozó munkanélküli módjára rinyál valaki minden apróságon."
Te beszélsz? Hosszabb a válaszod, mint a kérdésem. Akkor kinek van több ideje? Szóval ez valami szabály, hogy ha dolgozol, nincs öt perced feltenni egy kérdést. Mellesleg javaslok neked valami nyugtatót, mert attól, hogy nekem még fontos a higiénia, kicsit sem érdekel, hogy hova van lerakva egy növény. Nem vagyok se az ismerősöd, se a főnököd, szóval ne keverj össze velük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!