Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsam meg újra?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel elég szürke időszakon vagyunk túl, sok dolog volt köztünk, de úgy döntöttünk, hogy megoldjuk, és semmi nem áll közénk. A héten már kezd helyreállni a helyzet, mindketten örülünk, boldogok vidamak vagyunk. Azonban még nem érezni azt a nagy szerelmet ami köztünk volt, ami a történtek után érthető is, viszont azt a tüzet szeretnénk újra "gyújtani". Sok programot tervezünk, hogy itt a jó idő, és én is szeretnék kedveskedni olyan apróságokkal amiket tudom, hogy imád. Szerintetek hogyan tudnám még ezen kívül meghódítani? Több mint egy éve vagyunk együtt, nagyon jó a kapcsolatunk, szeretjük egymást, de most év elején jött minden szar, ezen szeretnénk túllépni2022. márc. 25. 09:02
1/1 anonim válasza:
Adjatok egymásnak sok-sok puszit és mély, erős ölelést. Tudom, hogy furán hangzik, és, hogy ezt nem lehet csak úgy eröltetni, de szerintem ez a kettő olyan csodaszer, amit soha semmi más nem tud pótolni, és úgy hozza helyre a szerelmet, hogy eszre sem veszed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!