Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom hogy hódítsam meg a kiszemeltet, mert van egy vetélytársam. Mivel tudnám esetleg megfordítani a kockát? (15F)
Szóval, vázolom a szituációt:
(random nevek)
Van "Szilvi" a kiszemeltem
Van "Pisti" a haverom
A lényeg hogy nagyon jól mentek a dolgok Szilvivel. Mentünk minden felé kettesben stb, kb egy hónapja kezdtük el ezt, és nagyon kedvelem, kedves talpraesett lány, és a lényét szeretem, és az csak ráadás hogy szép is. Az a lényeg hogy még nem indult be teljesen a dolog amikor Pisti megjelenik, és Pistiről azt kell tudni hogy inkább a testével hódit, és amióta egy hónapja szakított vele a barátnője azóta (én úgy látom) csak bepróbálkozik mindenkinél (kb hónap alatt 10 lánynál próbálkozott be) és úgy néz ki hogy ez bejött Szilvinél és elég látványosan most én vagyok úgymond a #2. Nos, nem tudom hogy jól tettem-e de én elmondtam Szilvinek, hogy ezt így látom. Remélem erre rá jön ő is, és visszajön hozzám, de ebben nem vagyok biztos.
Mivel tudnám esetleg megfordítani a kockát?
Vagy ha nem, akkor az ilyen csajt ott kell hagyni.
Nem?
Ha tényleg el akarod érni hogy Pisti kilépjen a képből, egyetlen egy dolgot ne csinálj: Ne kezd el sértegetni őt Szilvi előtt.
" A konkurenciát sosem ócsároljuk".
Arra biztatnálak inkább, hogy add el magad Szilvinek. Ne nyomulj. Próbálj meg a közelében lenni és megmutatni hogy értékes számodra, és felhívni a figyelmét arra hogy milyen jól érezte magát veled.
Pl.: Emlékszel amikor elmentünk sétálni és mennyit nevettünk? Jól érezted magad velem?
Ezekkel a mondatokkal kicsit vissza hozod a jelenbe, és talán belátja hogy értékesebb vagy mint Pisti, aki csak a szere megy teszem azt.
HA Szilvi még nem elég tapasztalt a férfiak terén, lehet bele fog esni Pisti csapdájába, de akkor azzal téged is bukott :)
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!