4x4 rubik kockában ezt hogy tudom "megfordítani"?
Figyelt kérdés
A 3x3-as kocka kirakása már egészen jól megy, de a 4x4-esnél sokszor itt akadok el. Már meglenne a kereszt alul, de sokszor úgy jön ki, hogy az egyik oldalon, jelen esetben a sárga és a vörös fordítva áll. Ezt milyen lépéskombinációval tudom megcserélni?
Köszönöm!
2015. jan. 10. 16:07
1/2 anonim válasza:
A 4x4es kockánál, miután páros (az élek is páros darabból állnak, egymáshoz képest elmozdulhatnak), előfordulhatnak ún. paritások. 2 féle létezik. OLL-paritás és PLL-paritás. Mindkettőnek 50% az esélye, hogy egy rakásban ilyen helyzetbe futsz (tehát 25%, hogy egyikkel sem találkozol). Ez itt az OLL paritás. Keress rá neten "OLL parity", csomó videót meg szöveges magyarázatot ki fog dobni. Én ezt használom: Rw' U2 Lw F2 Lw' F2 Rw2 U2 Rw U2 Rw' U2 F2 Rw2 F2.
2/2 anonim válasza:
Én ez alapján tanultam meg őket: https://www.youtube.com/watch?v=vM2QpirqzFY
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!