Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Sokat hazudtam neki mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat hazudtam neki mit tegyek?

Figyelt kérdés
A baratomnak rengetegszer hazudtam ilyen olyan dolgokban, amivel ot jelentosen megbantottam, mivel tudnam visszanyerni a bizalmat? Mit kell tegyek?
2022. márc. 23. 23:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj az esetből és ne csinálj ilyet máskor.
2022. márc. 23. 23:42
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Ha jól emlékszek, szakítottatok is egy előző kérdésed alapján. Ha az már tényleg megtörtént, sose fogod visszanyerni a bizalmát 100%-ban. Semmi se lenne olyan mint régen.
2022. márc. 23. 23:54
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Az esetből tanulni kell!

Nem szabad hazudni!

2022. márc. 24. 11:09
 4/11 A kérdező kommentje:

3-as igen tudom..es tanultam is belole, megbeszeltuk, hogyha javitok es helyrehozom akkor minden rendben lesz, de nem tudom mik lennenek azok a tevekenysegek amikkel be tudnam mutatni neki, hogy en tenyleg valtozok es oszinte leszek vele..

Talalkozast osszehozni es ott felmutatni neki az erzeseimet, illetve csak neki szentelni a figyelmem az ugy jo?

2022. márc. 24. 11:38
 5/11 A kérdező kommentje:
En inkabb arra vagyok kivancsi, hogyan tudnam azt bebizonyitani hogy tobbet nem hazudok es oszinte leszek? Itt inkabb a tettek “uralkodnak” mint a szavak
2022. márc. 24. 15:11
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát pont így! Ha kérdez valamit, őszintén válaszolj neki. Azt mondjuk jó lenne tudni, hogy miben hazudtál neki, mert nem mindegy. Ha pl. olyan jellegű dolgokban, hogy merre jártál egy adott nap, akkor tehetsz random bejelentkezéseket egy nap folyamán, hogy itt vagyok jelenleg, képet is csatolhatsz stb.
2022. márc. 24. 17:44
 7/11 A kérdező kommentje:

a baratommal levo kapcsolatommal van szo. Nem tudom mik azok a tevekenysegek, amikkel vissza tudnam nyerni a bizalmat, teny hogy elegge sok felreertes, feltekenyseg, es hazugsag volt a kapcsolatunkban, legtobb a reszemrol amit nagyon is banok, mert nem akartam szandekosan megbantani, es sehogysem. Egyszer snapchaten kijeloltem a legjobb fiu baratjat, mert o amugy nagyon kozeledt felem, foleg ugy hogy az unokatesom a baratnoje volt, majd visszajeloltem mert lelkiismeret furdalasom volt a kijeloles miatt. Az a fiu elmondta ezt a baratomnak, en meg ugye nem szoltam rola neki, de ezzel nem akartam megbantani, majd ez elegge mely nyomot hagyott benne. Illetve meg szilveszter este, amikor a baratommal egymas elott ultunk es beszelgettunk, a fiu odault mellem, majd megfogta a combom, en hirtelen ledermedtem nem tudtam mit csinalni, a baratom felallt, en megprobaltam ot visszatartani mert latszott a szemeben hogy haragudott a fiu baratjara, es ezt mindig fel emlegeti, pedig tudja hogy nekem ez ilyen panik roham szeruseg..

Esetleg tudtok otleteket adni, hogy mik lennenek azok a tevekenysegek, amikkel be tudom bizonyitani, hogy en oszinte akarok lenni vele, soha nem akartam szandekosan hazudni neki, mert kicseszett fontos szemely az eletemben, es miatta nem ettem 4 lassan 5 napon keresztul, mert a stressz teljesen kiult rajtam.

2022. márc. 24. 19:38
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A barátod nem normális, hogy azért kiborul, mert a legjobb haverját bekövetted. Szerintem itt nem te vagy a hibás, csak félresiklott a kommunikáció, és a barátod elég gyerekesen kezelte a szituációt.
2022. márc. 24. 19:44
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát először is őt kérdezd

Ha meg akkora true love a szüleit..csak ez esetben kiderul mekkora paraszt voltál

2022. márc. 24. 22:58
 10/11 A kérdező kommentje:
8-as..lenyegeben ertheto egy picit, mert az a fiu kozeledett felem minden teren, nyilvan en az elejen nem jottem ra, mert ugy csinalta hogy nekem nem tunt fel, viszont nekem se esne jol ha a baratom egy lanyt visszaaddolna es ra is irna, akirol tudom hogy bejon neki
2022. márc. 25. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!