Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat hazudtam neki mit tegyek?
Az esetből tanulni kell!
Nem szabad hazudni!
3-as igen tudom..es tanultam is belole, megbeszeltuk, hogyha javitok es helyrehozom akkor minden rendben lesz, de nem tudom mik lennenek azok a tevekenysegek amikkel be tudnam mutatni neki, hogy en tenyleg valtozok es oszinte leszek vele..
Talalkozast osszehozni es ott felmutatni neki az erzeseimet, illetve csak neki szentelni a figyelmem az ugy jo?
a baratommal levo kapcsolatommal van szo. Nem tudom mik azok a tevekenysegek, amikkel vissza tudnam nyerni a bizalmat, teny hogy elegge sok felreertes, feltekenyseg, es hazugsag volt a kapcsolatunkban, legtobb a reszemrol amit nagyon is banok, mert nem akartam szandekosan megbantani, es sehogysem. Egyszer snapchaten kijeloltem a legjobb fiu baratjat, mert o amugy nagyon kozeledt felem, foleg ugy hogy az unokatesom a baratnoje volt, majd visszajeloltem mert lelkiismeret furdalasom volt a kijeloles miatt. Az a fiu elmondta ezt a baratomnak, en meg ugye nem szoltam rola neki, de ezzel nem akartam megbantani, majd ez elegge mely nyomot hagyott benne. Illetve meg szilveszter este, amikor a baratommal egymas elott ultunk es beszelgettunk, a fiu odault mellem, majd megfogta a combom, en hirtelen ledermedtem nem tudtam mit csinalni, a baratom felallt, en megprobaltam ot visszatartani mert latszott a szemeben hogy haragudott a fiu baratjara, es ezt mindig fel emlegeti, pedig tudja hogy nekem ez ilyen panik roham szeruseg..
Esetleg tudtok otleteket adni, hogy mik lennenek azok a tevekenysegek, amikkel be tudom bizonyitani, hogy en oszinte akarok lenni vele, soha nem akartam szandekosan hazudni neki, mert kicseszett fontos szemely az eletemben, es miatta nem ettem 4 lassan 5 napon keresztul, mert a stressz teljesen kiult rajtam.
Hát először is őt kérdezd
Ha meg akkora true love a szüleit..csak ez esetben kiderul mekkora paraszt voltál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!