Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerelmes vagyok egy lányba,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy lányba, de ő csak 13 éves, én 17. Működhet egy ilyen párkapcsolat, vagy túl nagy a korkülönbség?

Figyelt kérdés

2022. márc. 23. 10:28
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
42%

Pont ez a lényeg 20 aska.

A 2 év. A kislány már nagylánnyá válik, hosz 15 lesz, a fiúból meg hadköteles férfivé cseperedik, hisz 19 lesz.

2022. márc. 24. 13:00
 22/31 anonim ***** válasza:

A 18 as kihagyta a gombfocit, a csapd le csacsit, és zárásképpen pedig:

KI NEVET A VÉGÉN !!!!

nevű társast. 😀😃😄

2022. márc. 25. 01:39
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
#21 te mi hazánkos vagy ugye?
2022. márc. 25. 01:49
 24/31 anonim ***** válasza:
17%

23.

Nem vagyok az, hisz nem igazán politizálok. A politika az egy szörnyű dolog.

Minden párt nézeteiben van 2-3 pont ami tetszik, de ennyi. A Laciék pontjai közt is van ami tetszik, de az elsősorban erre a hülye Covidra vonatkozik. Illetve arra, mert már hivatalosan sincs.

Összekéne a pártokat turmixolni, és akkor talán szuper jó lenne a dolog.

Amit írtam azért írtam, mert régebben a fiúkat onnantól tekintették férfinek, amikortól hadkötelessé váltak.

Hidd el, nem volt rosz az a 2 év katonaság.

Most mit látsz az utcán? Puhány húshombócok ténferegnek össze-vissza. Panaszkodnak. Itt fáj, ott fáj, nincs potencia, fulladok, izzadok, stb.

Hát persze. Nincs mozgás, csak a Meki, meg a Böri, meg a vodka naranccsal, aztán azt hiszik, hogy ez majd csodát művel.

Bizony, visszakéne állítani a sereget. 3 év katonaság, melyből 1 év kemény kiképzés. Én meneteltem nyáron 30 fokban surrabóban, zöld ruhában, gázálarcban 3 km- t. Amikor elértünk egy völgyes részt, akkor könnygáz gránátot dobtak közénk. Egyből kiderült ki sumákolt a gázálarccal. Pontosan ez kéne most is.

21#

2022. márc. 25. 09:42
 25/31 fabijoe válasza:
100%
Vársz öt évet. Akkor kiderül... Egyébként ez 4 év korkülönbség, ami hatvan éves korodban gyakorlatilag nem jelent majd semmit. Most ő még gyerek. Meg te is.
2022. márc. 27. 17:21
 26/31 anonim válasza:
A 4 év korkülönbség semmi, sőt annyi szerintem még jó is. A probléma, hogy a lány csak 13 éves.. mindenképpen várnék a helyedben 1-2 évet. A család se támogatná az egészet, míg 2 év múlva már más a helyzet. Nekem van egy 14 éves húgom, ha neki elkezdene udvarolni egy 17 èves fiú, biztos nem köszönné meg azt amit kapna tőlem és a szüleimtől. 2 év alatt sok minden változna, mindenképpen várj szerintem. 24/L
2022. márc. 29. 07:11
 27/31 anonim ***** válasza:
37%

26.

Akkor a hugodnak elég sokat kell majd bujkálni, meg titkolózni szerintem, mert a 3 év korkülönbség pont jó.

Arról nem is beszélve, hogy a lányok ilyenkor jóval hamarabb fejlődnek.

14 éves lányhoz nem is illik 14 éves fiú semmiképp.

Amiről te írsz az teljesen természetes, ti meg ki akarjátok osztani szegényt.

Már fiatalon lelki sérülést okoznátok neki, és ez végig kiséri a legszebb éveit, mert állandóan nektek akar majd megfelelni.

Az ilyen lányoknál van az, hogy vágják a centit, és ha betölti a 18 at, onnantól nincs kegyelem a családnak. Onnantól a saját boldogsága lesz a fontos. Szegény kicsi. 😥😢😭

2022. márc. 29. 11:14
 28/31 anonim válasza:
51%
27-es. Szerintem ne legyen gyereked se rokonod ha szerinted ok hogy 13-14 évesen egy 17-18 évessel randizni.
2022. márc. 29. 13:41
 29/31 anonim ***** válasza:
0%
Pedo vibes
2022. márc. 29. 22:52
 30/31 tozser ***** válasza:

24/29

"Amit írtam azért írtam, mert régebben a fiúkat onnantól tekintették férfinek, amikortól hadkötelessé váltak."

Nem a kort nézték ha nem azt hogy már VOLT KATONA ÉS AZUTÁN NÉZTÉK FÉRFINAK

és a lányok is, mint "férj jelőlt vették őket komolyan,

Szeretném én azt a szűlőt látni aki megengedné hogy egy q17 éves fiú lefekűdjön egy lánnyal mégha a szúlők is "ott vannak valahól" ...ez egy eléggé "agybontó ötlet",,

2022. ápr. 2. 02:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!