Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy lányba, de ő csak 13 éves, én 17. Működhet egy ilyen párkapcsolat, vagy túl nagy a korkülönbség?
Hát az óvodában is vannak szerelmek, tehát szerintem ezt lehetne még akár szépen is csinálni. Hogy t.i. jártok, de nem feküdtök le egymással egyből, vagy még egy ideig. Sok közös programot lehet csinálni a szexen kívül is. Ismerétek meg egymást, fedezzétek fel, menjetek együtt moziba, kiállításra, kirándulni, tanuljatok együtt, bicikli, korcsolya, társasjáték. Aztán majd meglátjátok.
Szóval ha kölcsönös a szimpátia, akkor járjatok, de csak fokozatosan, a másik személyiségre kíváncsian, önmagatokat a másiknak bemutatva.
49f
Egyetértek a többiekkel, most még nagyon sok ez a korkülönbség köztetek, tök mindegy, hogy szerinted ő idősebbnek néz ki. Ez most lényegtelen.
Ha mondjuk 5 évvel idősebbek lennétek mind ketten, akkor már senkit sem érdekelne, de így egyelőre max. ismerkedni lenne szabad, ahogy a 13-as írta, a párkapcsolatot pedig inkább ne is emlegesd!
Miért ne működhetne?
Azért egy 13 évest ne nézzünk már kisgyereknek, egy 17 éves meg nem aggastyán. Egy korosztály, pár év van csak köztük.
Kérdező, te pedig egy dolgot tanulj meg: éld a saját életedet! Ne mások véleménye legyen a meghatározó!
A korkülönbséggel semmi baj nincs, hisz 4 év a férfi javára, az teljesen természetes.
A baj inkább az, hogy a 13 év az még nagyon kevéske.
Szerintem 2 évig legyetek csak barátok.
El lehet menni moziba, strandra, lehet közős programokat szervezni.
Otthon is lehet dolgokat csinálni, szűlői felügyelet mellett, lehet kártyázni, társasozni, tévézni.
Ha kimentek a szabadba, akkor is vannak lehetőségek bőven.
Lehet valahol bújócskázni, számháborúzni, pinpangozni, tollasozni, ha van víz, akkor kavicsozni, stb.
Aludni is aludhattok egy ágyban, de csak a szülőkkel egy szobában.
Rengeteg lehetőség van arra, hogy jól érezzétek magatokat, hamar eltelik az a 2-3 év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!