Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mást is zavarna??
Még mindig nem értem mi vele a baj. Tök normális hogy a barátaival lóg.
Amúgy ne azt kérdezd, hogy mást is zavarna-e. Ha téged zavar akkor más véleménye nem kellene hogy befolyásoljon, beszélj vele. Mérlegeli majd, hogy kell-e ilyen barátnő, és vagy szakít vagy változtat.
Nem zavarna, mert tudom milyen fontos az én idő és a barátokkal töltött idő. Mivel ismerem a barátait így pláne nem zavarna, sőt még el is küldeném :D
Mondjuk mi már dolgozunk és együtt élünk. Gondolom nektek a hétvége az amikor több időt tudnátok együtt tölteni és ez zavar.
Menjetek kettesben :D vagy csatlakozz a barátaihoz.
Zavarna igen. Mégpedig azért, mert így hétvégén soha nem lehetnénk együtt. Mert ha kétszer bulizik, az azt jelenti, hogy pénteken és szombaton is. Gondolom hétközben nem nagyon tudtok találkozni a suli miatt, így több időtt csak máskor tudnátok tölteni.
Lehet a barátaival, legyen is, de azért a barátnőjével is törődjön. Ha pedig ez nem megy neki, akkor viszlát.
Bocsánat, de nekem egy kicsit gyanús is ez. Pont hétvégén nem ér rá soha.
Én úgy gondolom, hogy talán nem illetek össze. Más a személyiségetek, más szórakozási formákat preferáltok, ami még nem lenne gond, de ez nálatok feszültséget okoz.
Egyébként én úgy vagyok vele, hogy ha az nem megy a kapcsolatunk rovására, és nem csinál veszélyes dolgokat, akkor nem látok kivetni valót benne. Viszont ritka az, aki tényleg csak ártalmatlanul kocsikázik. Legalábbis: abban mit élvez? Nem akarok feltételezésekbe bocsátkozni, de az éjszakai kocsikázók, akiket látni szoktam, kivétel nélkül vagy randalíroznak, vagy száguldoznak. Ha itt is erről van szó, akkor: igen, zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!