Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez mást is zavarna??

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mást is zavarna??

Figyelt kérdés
Kb 3hónapja ismerem a barátom, de csak egy pár napja vagyunk még együtt,eddig csak ismerkedtünk. Az lenne a problémám,hogy oké hogy jár iskolába,meg dolgos,szorgalmas fiú,májusban fog érettségizni a legokosabb az osztályban tényleg...de az a problémám h minden héten pénteken,szombaton bulizik csavarog a fiúkkal kocsikaznak éjszaka a városban. Szó szerint minden héten. Oké 19 éves fiúról beszélünk fiatal meg általában O vezet szóval nm hiszem hogy iszik,cigizni se szokott. De ez mást is zavarna??
2022. márc. 18. 22:19
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Mi a gond vele?
2022. márc. 18. 22:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát az a gond vele hogy minden héten el jár kivétel nélkül minden héten 2x és reggelig oda van
2022. márc. 18. 22:30
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Nem zavarna
2022. márc. 18. 23:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig nem értem mi vele a baj. Tök normális hogy a barátaival lóg.

Amúgy ne azt kérdezd, hogy mást is zavarna-e. Ha téged zavar akkor más véleménye nem kellene hogy befolyásoljon, beszélj vele. Mérlegeli majd, hogy kell-e ilyen barátnő, és vagy szakít vagy változtat.

2022. márc. 19. 03:21
 5/8 anonim ***** válasza:
79%

Nem zavarna, mert tudom milyen fontos az én idő és a barátokkal töltött idő. Mivel ismerem a barátait így pláne nem zavarna, sőt még el is küldeném :D

Mondjuk mi már dolgozunk és együtt élünk. Gondolom nektek a hétvége az amikor több időt tudnátok együtt tölteni és ez zavar.

Menjetek kettesben :D vagy csatlakozz a barátaihoz.

2022. márc. 19. 06:39
 6/8 anonim ***** válasza:
81%

Zavarna igen. Mégpedig azért, mert így hétvégén soha nem lehetnénk együtt. Mert ha kétszer bulizik, az azt jelenti, hogy pénteken és szombaton is. Gondolom hétközben nem nagyon tudtok találkozni a suli miatt, így több időtt csak máskor tudnátok tölteni.

Lehet a barátaival, legyen is, de azért a barátnőjével is törődjön. Ha pedig ez nem megy neki, akkor viszlát.

Bocsánat, de nekem egy kicsit gyanús is ez. Pont hétvégén nem ér rá soha.

2022. márc. 19. 06:56
 7/8 anonim ***** válasza:
82%
Akkor zavarna, ha emiatt hanyagolná a kapcsolatunkat.
2022. márc. 19. 08:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom, hogy talán nem illetek össze. Más a személyiségetek, más szórakozási formákat preferáltok, ami még nem lenne gond, de ez nálatok feszültséget okoz.

Egyébként én úgy vagyok vele, hogy ha az nem megy a kapcsolatunk rovására, és nem csinál veszélyes dolgokat, akkor nem látok kivetni valót benne. Viszont ritka az, aki tényleg csak ártalmatlanul kocsikázik. Legalábbis: abban mit élvez? Nem akarok feltételezésekbe bocsátkozni, de az éjszakai kocsikázók, akiket látni szoktam, kivétel nélkül vagy randalíroznak, vagy száguldoznak. Ha itt is erről van szó, akkor: igen, zavarna.

2022. márc. 19. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!