Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna ha a párotok úgy becézne néha mint az exét?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok. Az exét mindig úgy becézte, hogy egyetlenem, poci(nem tudom miért hívta így, a poci kicsit egyedibb). Észre vettem, hogy néha-néha engem is úgy hívott. Alapvetően nem foglalkoztam volna vele, szerintem a poci kicsit egyedibb + nincsen se nagy hasam se semmim:D szóval nem illik rám. Azt mondta, hogy neki egyszerűen fel se tünt, hogy így hívott csak megszokásból mondta. Ez engem eléggé zavart. Szerintetek felesleges ilyeneken idegeskedni?2021. szept. 16. 19:47
A kérdező szavazást indított:
Felesleges
Zavarna
22 szavazat
1/10 anonim válasza:
Én mindenkit cukinak nevezzek. Az exeimet is rendre mind így hívtam xD
Nem azért, mert van valami kötődéseim a régi pasimhoz és így élem ki, vagy mittuomén, csak az embernek rááll a szája. Én nem problémáznék ezen, te se tedd ;)
2/10 A kérdező kommentje:
Akiket esetleg zavar. Leírnák nekem, hogy szakítanának is emiatt. Vagy miután megbeszélték a párjukkal, hogy nem hívja így megbocsátana?
2021. szept. 16. 19:52
3/10 anonim válasza:
Bocs, de szerintem nem jók ezek a válaszlehetőségek a szavazásnál. Engem zavarna, de ugyanakkor tudom, hogy felesleges ilyenen stresszelni :)
Nem szakítanék ilyesmi miatt, de tényleg rosszul esne. (Igen, tudom, hogy éretlenül gondolkodom.)
4/10 anonim válasza:
Nem szakítanék, de ha tudnám, hogy az exet így hívta, megkérném, hogy engem ne hívjon így.
5/10 anonim válasza:
Engem az foglalkoztat, hogy honnan tudod hogy az exét is így becézte? O.o
6/10 anonim válasza:
Megbeszélném vele, miért hív így (hiszen nekem akár rosszul is eshet), de nem tartanám oknak a válásra (főleg, ha megértjük egymást), hiszen fentebb is megírták, hogy ez a szavajárásuk azokkal szemben, akit kedvelnek (legalábbis akkor kedvelik).
7/10 anonim válasza:
Engem úgy zavar, hogy én vagyok aki mondom, én drágázom, édesemezem, néha bűntudatom van, hogy több különböző embernek is ezt mondom, de nem találhatok ki minden új "szerelmemnek" kedves megszólításokat. Felnőttek vagyunk, ez legyen a legrosszabb a kapcsolatunkban.
8/10 anonim válasza:
Én minden csajomat úgy hívtam, hogy kispin@m. De mivel nem ismerik egymást így nincs belőle probléma.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat
2021. szept. 16. 21:36
10/10 anonim válasza:
#7, Miért nem? Én már majdnem 40 vagyok, mégse használtam még ugyanazt a becenevet különböző partnereimre. 20 év távlatából is meg tudom mondani, melyik volt az édesem, a drágám, a kicsikém stb. Igaz, ezek mind hosszú kapcsolatok voltak, nem váltogattam őket sűrűn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!