Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista lány-gimnazista fiú! Működhet a kapcsolat?
Van egy lány akit nem rég ismertem meg. Minden jele azt mutatja, hogy tetszem neki. Nekem is bejön, eléggé. Viszont idén ballag, jövőre egyetemre megy. Egy jó 3/4-ed órára lakunk jelenleg egymástól, az jövőbeli egyeteme fél órára van tőlem. Szerintetek működhet? Érett fazonnak tartom magam, és persze ő is az már ennyi idősen.
17/F és 18/L
Egyetemre járok, kolis vagyunk, heti 4x iszunk de még nem húzott pélóra se diák se tanár.
Attól független nem egy szerencsés párosítás a tiétek, velem majdnem egyidős a barátom, mindketten egyetemre járunk, de így is sokszor érzem, hogy gyerekes. A fiúk egyszerűen későn érnek. Remélem azért nektek működni fog.
"A fiúk egyszerűen későn érnek."
Bocs, de a mai lány felhozatallal egyszerűen ezt kijelenteni marhaság.
Rengeteg huszonéves lány teszi magát instagramon és szénné bulizza magát, szerintem nem ők az érettségnek a megtestesítői...
Én nem így látom, nyilván vannak kivételek, de vagyunk pár milliárdan a földön, muszáj általánosítani.
Nem azt mondtam, hogy baj, hogy a fiúk később érnek, csak arra céloztam, hogy érdemes emiatt egy 17 éves fiúnak nála fiatalabb barátnőt keresnie.
Egyébként rengeteg huszonéves fiú is teszi magát az Instagramon, most akkor? Nem mintha a közösségi média alapján maximális bizonyossággal meg lehetne állapítani, hogy ki milyen érett. Lehet, hogy főállásban dolgozik az adott fiú/lány, mellette levelezőn végez egyetemet, hétvégén fossá bulizza magát azon az egy szabadnapján, hogy kieressze a gőzt, erre az a következtetés, hogy cöhh komolytalan.
Te is ugyanúgy általánosítasz, mint én.
Másrészt meg herótom van már szinte attól, amikor a velünk egyidős lányok a fene nagy "érettségükre" hivatkozva levegőnek nézik az ember fiát, holott, mint írtam, sokan ugyanolyan gyerekesek, mint a fiúk.
Lehet hogy ugyanolyan gyerekesek, de a 17 eves fiukkal senki nem akar dugni, a 17 eves lanyokkal pedig MINDENKI. Innentől kereslet kinalati alapon beszabályozza a piac a dolgokat, és inflálja az egókat, stb.
Ne aggodj, 10 ev mulva fordul a helyzet, es ugy is marad evtizedekig.
Nem mondtam egy szóval se, hogy nem általánosítok, de egy általános kérdésről van szó, nem beszélhetünk egy egész generációról személyekre lebontva.
De úgy érzem, ez ilyen személyes sérelem nálad, hogy titeket levegőnek néznek a veletek egyidős lányok. Így szerintem nem érdemes vitázni, úgyse jutunk konszenzusra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!