Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista lány-gimnazista fiú! Működhet a kapcsolat?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit nem rég ismertem meg. Minden jele azt mutatja, hogy tetszem neki. Nekem is bejön, eléggé. Viszont idén ballag, jövőre egyetemre megy. Egy jó 3/4-ed órára lakunk jelenleg egymástól, az jövőbeli egyeteme fél órára van tőlem. Szerintetek működhet? Érett fazonnak tartom magam, és persze ő is az már ennyi idősen.
17/F és 18/L
2022. márc. 14. 13:36
11/38 anonim válasza:
Nézd, szép dolog a naivitás, de reálisan nézd a dolgokat.
12/38 A kérdező kommentje:
#11 hűség, bizalom mond valamit?
2022. márc. 14. 15:06
13/38 anonim válasza:
Persze, hogy mond. Piszok titka dolog mindkettő.
14/38 anonim válasza:
Kedves kérdező! Én nőként írtam, amit írtam. Nem egy kis hülyegyerek vagyok tojáshéjjal a fenekén, mint te, hanem felnőtt ember, számtalan kollégiumban laktam már és pontosan láttam, mit művel ott mindenki. Pedig ez nem is most volt, hanem kb. 20 évvel ezelőtt, amikor még nem voltak ennyire romlottak az erkölcsök, mint ma. Egész egyszerűen mindenki megcsalta a párját, mindenki. Hiszen mindennap isznak, gondolom ma már a drog is teljesen megszokott, józanon is nehéz ellenállni a kísértésnek, nem hogy beállva/betépve. Szóval lehet itt rinyálni meg hisztériázni, a tényeken ez nem változtat. A csaj nem fogja azzal égetni magát, hogy kisgyerek a pasija, és nem fog hűségesen várni, miközben körülötte mindenki dug, mint a nyulak.
15/38 anonim válasza:
hűségre, bizalomra meg térjünk vissza úgy 35 felett. akkor már lesz reális alapja TALÁN.
17/38 anonim válasza:
Ez attol is fugg, hogy a lany hogyan gondolkodik. Szerintem is abszolut jol tud mukodni egy ilyen kapcsolat. Annak nincs jelentosege, h o egy evvel idosebb, meg hogy kolis lesz. Te is mehetsz vele bulikra. Az ertekrenden, a vonzalmon, a kozos szimpatian, a kozos erdeklodesen, a szereteten, a tiszteleten, az egymasra aldozott szabadidon, es nem utolso sorban a kozos akaraton mulik. Hajra!
19/38 anonim válasza:
Tapasztalatszerzésre mindkettőtöknek jó lesz, de tartós kapcsolatot nem várnék tőle, de nem zárom ki a jó végét sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!