Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista lány-gimnazista fiú! Működhet a kapcsolat?
Van egy lány akit nem rég ismertem meg. Minden jele azt mutatja, hogy tetszem neki. Nekem is bejön, eléggé. Viszont idén ballag, jövőre egyetemre megy. Egy jó 3/4-ed órára lakunk jelenleg egymástól, az jövőbeli egyeteme fél órára van tőlem. Szerintetek működhet? Érett fazonnak tartom magam, és persze ő is az már ennyi idősen.
17/F és 18/L
Nem járnak az egyetemista lányok tengerpartokat a 25-30 éves pasijaikkal😂 ez egyáltalán nem általános. Mi ez a hülyeség 😂
Simán működhet a dolog, tapasztalatból mondom! Ha szeretitek egymást és el tudjatok képzelni egymással a jövőt, menni fog az.
Hat, en siman jartam tengerpartokra az elso-masodeves exemmel. En meg ezt mondom tapasztalatbol.:D
Én egyáltalán nem megbántani szeretnélek vagy bármi, mivel szerintem rendes srác lehetsz. Viszont amit itt többen is írtak az sajnos eléggé igaz.
Én most vagyok másodéves és igaz nem kolis, de tudok természetesen egy két dolgot ismerősök által. Ott tényleg az megy sajnos, hogy a mindenki összefekszik mindenkivel. Arról meg ne is beszéljünk; hogy az ilyen bulikban mik mennek. Az egyik barátnőm egy másik egyetemre jár, de ahogy elkezdődött kb egy hét alatt megcsalta a volt barátját egy buliban atom részegen. Nyilván ez az egyik oldal, de ezt gondolom te is tudod. Ennek ellenére ha a barátnőd nem ez a fajta akkor egy fokkal jobb a helyzet. En sem vagyok az a bulizós típus; inkább csak szűk körben szeretem. Tehát se koliba nem járok se buliba nem. Tavaly úgy kezdtem az egyetemet hogy volt egy másfél éves kapcsolatom. A barátom nem tanult tovább, dolgozni ment. A legnagyobb félelme mindig az volt hogy majd az egyetemen találok valami fiút akivel egy az érdeklődési körünk és őt otthagyom. En nagyon ragaszkodó típus vagyok és nagyon szerettem őt. Viszont jöttek a veszekedések, rengeteg rosszat tett ő is nekem, kiderültek dolgok stb. És végül a kapcsolatunk addigra már két év alatt teljesen tönkrement. És végül csak megismertem ott egy srácot… Természetesen nem csaltam meg hanem lezártam vele a kapcsolatot és csak utána vágtam bele egy újba. Viszont látod ha valaki nem egy bulizós fajta akkor is megvan a “baj”. Hozzá kell tennem azt is hogyha a kapcsolatom tök jól működött volna akkor ilyen nem történik meg.
Tehát több dolognak kell összejátszani, hogy működjön a kapcsolat. Nyilván előnyös ha nem nagy partyarc a lány és addigra ki tudtok alakítani egy jól működő kapcsolatot.
A sok féltékenykedést is mellőzni kell és nagyon fontos a bizalom.
Nyilván azzal tisztában kell lenni, hogy biztos próbálkozni fognak nála a fiúk kihasználva a helyzetet hogy fiatal vagy és még ott sem vagy vele, de ha egy rendes lányról van szó akkor ez nem kellene, hogy bármit befolyásoljon.
Nekem erről a kérdésről a Miután című film jutott az eszembe.
Őszintén szólva én nem sok esélyt látok annak, hogy ez a kapcsolat hosszútávon működjön( tényleg a saját tapasztalataim miatt), viszont lebeszélni sem akarlak mivel lehet szerencsétek lesz.
Hosszútávon nem fog működni.
Túl nagy lesz a kísértés.
Most magadra ne vedd, de te csak egy 17 éves kissrác vagy, egyetemen meg bőven találkozhat huszonéves, akár független, jól kereső srácokkal is...
Maradjunk a realitás talaján.
Mindenkinél lehet jobbat találni, MINDENKINÉL.
Főleg egy 17 éves gimis, tapasztalatlan srácnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!