Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Erre mit lehet írni "értem"...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre mit lehet írni "értem" nem idegesítő?

Figyelt kérdés

Barátnőm csinálja néha ezt, de nagyon idegesítő, írok valami fontosat vagy ha nem is fontosat de olyan dolgot amiről azért lehetne beszélni...

Erre ő mint valami robot "értem" és erre nem tudok mit mondani...volt hogy 3 napig nem beszéltem vele egy ilyen miatt. Szerinted is idegesítő az ilyen? Más lánnyal tök jól el lehet beszélgetni.

2022. márc. 12. 08:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Akkor beszélgess más lánnyal O.o
2022. márc. 12. 09:17
 2/8 anonim ***** válasza:
15%

🙃 Barátom (kérdező) !

🙂 Amikor ilyet tapasztalsz, mond azt hogy szia most megyek.

😒 Fogd fel, hogy (abban a pillanatban) NEM akar veled beszélni !

😎 Légy határozott és ha ilyet csinál - köszönj el tőle szépen.

🧐 Ha rájön - rájön . Ha nem - nem !

2022. márc. 12. 09:27
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

😎 Én a helyedbe ilyenkor behívnák még egy lányt a beszélgetésbe, és elkezdenék a 3. lánnyal beszélgetni

😘 Megmutatnám neki, hogy milyen egy jó beszélgetés valakivel.

🤡 Talán rádöbben.

2022. márc. 12. 09:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Beszéltél már vele erről?

Nem hinném, hogy az a legjobb megoldás, hogy megsértődsz és ignorálod három napig. Lehet a lány nem tudja, hogy ez bánt téged, nem biztos, hogy le akar rázni, az is lehet, hogy egyszerűen nem tud hozzászólni a témához. Kérdezz rá, hogy miért csinálja ezt. Aztán lehet, hogy tényleg le akar rázni olyankor, de amíg nem beszélitek meg addig nem tudhatod.

2022. márc. 12. 09:48
 5/8 Senior Séf ***** válasza:
66%
Mégis mi a ménkűt írjon? Egyébként meg ne irkáljatok, hanem ha gondod van, beszéljétek meg élőben. AZ a normális emberi kommunikáció.
2022. márc. 12. 10:41
 6/8 anonim ***** válasza:
74%

Érthető hogy irritáló, csak a sok kanos figura itt mindig a lányok oldalán van. Beszélj vele hogy ez zavar téged, úgy érzed hogy nem kíváncsi rád, nem érdekli az amit mondasz (teljesen jogosan). Mondhatod hogy nem várod el, hogy részletekbe menően meg azonnal válaszoljon, és nem kell csak azért többet írni rá, mert az neked jobban esne. De akkor írja azt hogy ez nem érdekli vagy nem tud vele mit kezdeni és akkor a jövőben nem hozol fel neki ilyet.

Általában az szokott lenni, hogy tesz rá magasról (volt ilyen haverom).

2022. márc. 12. 16:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés, hogy mennyire gyakori. Esetleg tájékozatlan, műveletlen, és nem sok mindenről lehet beszélgetni vele.

Ezt csak te tudhatod, te ismered.

2022. márc. 13. 09:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezt vele kéne megbeszélned, méghozzá őszintén.
2022. márc. 13. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!