Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem leszek így kevés a barátnő...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem leszek így kevés a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, a testvéremmel élek. A szüleink már nincsenek köztünk. A testvéremmel mindketten dolgozunk, ezért fent tudjuk tartani magunkat, de nem élünk túl jól. Lakásra, ételre és nagyon ritkán új ruhára tudunk költeni. A barátnőmmel 2.5 éve jöttünk össze, akkor még jobban éltünk, mert apukám dolgozott. A barátnőm családja nagyon gazdag, több országban is van cégjük, gyakran kap nagyon drága ajándékokat a szüleitől. Szereti az eljárós programokat is, színházba, moziba járni. Én kávézni is csak 2 havonta egyszer tudom meghívni, akkor se drága helyre. Eddig soha egy rossz szava nem volt erre, a gyászban is végig mellettem állt, de félek hogy zavarni kezdi, hogy anyagilag semmit nem tudok adni neki, nem tudom a megszokott életszínvonalat biztosítani.

2022. márc. 11. 18:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

2 és fél éve veled van. Ez csak jelent valamit, nem?

Hidd el, nem a pénzedért fog szeretni/nem szeretni.

2022. márc. 11. 18:55
 2/9 anonim ***** válasza:
58%

Nem lehet tudni, felesleges ezen agyalni. Megakadályozni úgysem tudod, úgyhogy koncentrálj arra az életre amit MAGADNAK elakarsz érni.

Fogadd el hogy bármikor elhagyhat, ilyen az élet. Senki nincs hozzád kötve, még a saját családod sem.

Aki szerint a 2 és fél év nyomós érv, az gondoljon bele hogy 15-16 évesen jöttek össze, tehát most fognak a felnőtté válás felé menni. Új világok nyílnak ki a lánynál, más célok, elképzelések lehetnek, kalandokat akarhat. Még egyszer, ezzel semmit nem tudsz kezdeni.

2022. márc. 11. 20:01
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Ha ennyi ideje együtt vagytok, akkor nem kell félned ettől.:)
2022. márc. 11. 23:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a fentiek írták, ennyi idő alatt elhagyott volna, ha más miatt érdekelt volna téged.

Szerintem az segítene mindenképp, ha ezt a bajodat elmondod neki és meg tudna téged nyugtatni.

2022. márc. 12. 04:58
 5/9 anonim válasza:
100%

Egyet értek a fentebb elmondottakkal, szerintem sem érdemes az anyagiakon rágódnod.

Én a helyedben a pénzzel nem kifejezhető dolgokra gyúrnék rá!

2022. márc. 12. 22:43
 6/9 anonim ***** válasza:
79%

Bringázzatok szép helyekre, ahogy jön a tavasz, és adj neki 2022 aranyából, a fókuszált, értő figyelemből annyit, amennyi csak emberileg lehetséges! Nyugodtan lehetsz itt-ott szórakozott, kérhetsz bocsánatot olykor, de legyél ott döntően, és haladj vele fejben, mert ez tesz élővé!

Haladó vonulatban tanulhatsz kicsit a szeretetnyelvekről. Épp csak annyit, hogy beazonosítsd az övéit és a sajátjaidat, jó esetben értelmes súlyozással rangsorolva. Ezen a ponton tudsz termékeny akcióterveket vázolni különféle kompromisszumkészségeket figyelembe véve, és kiválasztani azokat, amelyek esélyesen közelebb visznek a megoldáshoz. Ami annyi, hogy gyönyörűen, 1+1 sokkal több, mint kettő módon meglenni egymással, miközben a tényleges szeretet egymás számára érthető és befogadható módon jut kifejezésre.

2022. márc. 13. 00:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Pénz nélkül is tudsz neki kedveskedni, nekem a barátom egyszer hozott nekem egy követ onnan ahova elment túrázni :D. Ha normális lány akkor nem fog ebből problémát csinálni. Ilyen fiatalon amúgy sem akkora tényező az ilyesmi, én 19 vagyok és nem várnám el a barátomtól, hogy cipőket vegyen nekem vagy, hogy mindig ő hívjon meg ha elmegyünk kávézni. Tudom, hogy nehéz de ne stresszelj ezen.
2022. márc. 13. 15:04
 8/9 anonim ***** válasza:
27%

Én gazdagon sem kellek senkinek, téged szegényen is szeret a barátnőd 2 éve, szerintem ez számít a legjobban.

Ne hagyd, hogy a kételyeid megmérgezzék a kapcsolatot.

Beszélgess a barátnőddel erről!

F

2022. márc. 18. 13:21
 9/9 anonim ***** válasza:
74%

Nekem ezért ért véget a 1,5 éves kapcsolatom...

Addig beszélték a szülei és a barátai a barátnőm fülébe a dolgokat, hogy csóró falusi...stb amíg sírva hívott fel, hogy nem bírja a nyomást és sajnálja de legyen vége...

Sokszor a maga a tekintésből tudtam, hogy mennyire nem kívánatos személy vagyok...

Azóta le lettem még tiltva is 👍🏻, hát szép egy család.

Szerintem enged el haver... illetve ne lepődj meg, ha egy kis idő múlva lekoppint.

2022. ápr. 23. 19:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!