Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ebben a helyzetben?!
Nos az a helyzet,hogy picivel több mint 2 éve van párkapcsolatom egy lánnyal(igen,én is lány vagyok).
De azt vettem észre magamon az utóbbi időkben,hogy már nem szeretem annyira mint régen.Inkább lelkitársként szeretem és nekem egy támaszom az életben,mindig számíthatunk egymásra.Volt már ,hogy szakítottunk de 2napnál tovább nem bírtuk ,hogy ne beszéljünk.
A kapcsolat tele van veszekedéssel majd béküléssel.
Fél éve megismertem egy másik lányt akivel elég jó barátok lettünk.Sajnos eléggé beleszerettem,viszont hetero.De már kezdek kikészülni emiatt,0-24ben azon a csajon jár az eszem,és nézem a telefonomat mindig ,hogy mikor ír stb.
Mit tegyek?Akivel történt már hasonló mit tud tanácsolni?
Ui: nem titkolok a barátnőm elől semmit
Én még nem írnám le teljesen a dolgot a másik lánnyal. Én srác vagyok, szerelmes lettem egy lányba a munkahelyen. De kiderült, hogy barátnője van. Aztán miután szakítottak eljött velem randizni, merthogy kiváncsivá tettem és összezavarodott az érzéseivel.
Sajnos végül nem lett semmi sem köztünk. De a szexualitás képlékenyebb és összetettebb dolog, mint azt sokan gondolnák.
Konkrétan ugyanebben a helyzetben voltam pár hónapja.... Én a szakítás mellett döntöttem.És azt kell mondjam, hogy életem egyik legjobb döntését hoztam.
Sajnos ebben a helyzetben fel kell ismerni, hogy mennyire mérgező egy ilyen kapcsolat. Persze a szép emlékek és az idő képesek erről elvonni a figyelmet, de nem árt belegondolni, mennyi stresszt és szomorúságot okoz mindkettőtöknek az a rengeteg veszekedés.
Persze legjobb lenne, ha először megpróbálnád ezt megbeszélni a pároddal, közösen jobban fogjátok tudni, hogy mi az, amin lehetne változatnotok.
Ha pedig tényleg semmi nem segít már a kapcsolatotokon, még mindig ott van, hogy nem kell egymást teljesen elengednetek. Hagyjatok magatoknak egy kis időt, míg feldolgozzátok a szakítást, de ha valóban nagyon fontosak vagytok egymásnak, nem kell lemondanotok teljesen a másikról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!