Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit lehet tenni ebben a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ebben a helyzetben?!

Figyelt kérdés

Nos az a helyzet,hogy picivel több mint 2 éve van párkapcsolatom egy lánnyal(igen,én is lány vagyok).

De azt vettem észre magamon az utóbbi időkben,hogy már nem szeretem annyira mint régen.Inkább lelkitársként szeretem és nekem egy támaszom az életben,mindig számíthatunk egymásra.Volt már ,hogy szakítottunk de 2napnál tovább nem bírtuk ,hogy ne beszéljünk.

A kapcsolat tele van veszekedéssel majd béküléssel.

Fél éve megismertem egy másik lányt akivel elég jó barátok lettünk.Sajnos eléggé beleszerettem,viszont hetero.De már kezdek kikészülni emiatt,0-24ben azon a csajon jár az eszem,és nézem a telefonomat mindig ,hogy mikor ír stb.

Mit tegyek?Akivel történt már hasonló mit tud tanácsolni?

Ui: nem titkolok a barátnőm elől semmit

2022. márc. 7. 15:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts a jelenlegi barátnőddel, mert 1, nem szereted már 2, mást viszont szeretsz, úgyhogy ne hitegesd se őt se magad 3, eleve sokat veszekedtek, ami csak árt mindkettőtöknek. Ajánld fel neki, hogy maradjatok csak barátok, így nem kell véglegesen elbúcsúznotok egymástól. A másik lánnyal pedig nem valószínű, hogy tudsz valamit tenni ha ő hetero, járj el valahova ismerkedni, hátha beleszeretsz egy harmadik személybe is, aki viszonozza majd az érzéseid.
2022. márc. 7. 16:03
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha a másik lány nem leszbikus akkor konkrétan semmi nem lesz vele, max kiprobálja nővel is, erre sok példa van.

Szóval ez így nem lesz jó, keress egy másik lányt, gondolom ez sem olyan könnyű így.

2022. márc. 7. 16:07
 3/13 A kérdező kommentje:

Természetesen tisztában vagyok azzal,hogy mi nem leszünk együtt.

Köszönöm a tanácsokat

2022. márc. 7. 16:14
 4/13 anonim ***** válasza:
53%
Szakítsatok végleges. A világ legnagyobb baromsága, mikor valaki szakít a másikkal, majd pár nappal később megint összejönnek. Szakítás után alap, hogy amennyire lehet, elhatárolod magad a másiktól
2022. márc. 7. 17:38
 5/13 A kérdező kommentje:
De nem megy.
2022. márc. 7. 19:25
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tényleg nagyon nehezen fog menni, ha után még beszélgettek. Jelenleg egymás mérgezitek, és húzzátok egymás idejét. Tény, hogy a szakítás után jó ideig szar lesz, hiányozni fog a másik, de egy idő után te is rá fogsz jönni, hogy mennyi mindentől kíméled meg ezzel magad.
2022. márc. 7. 20:04
 7/13 A kérdező kommentje:
Az a baj,nélküle magányos vagyok,szinte csak ő keres.
2022. márc. 7. 20:25
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
7-es és jobb neked szenvedni egy ilyen kapcsolatban, mint szabadnak lenni? Mert ez alapján nekem úgy tűnik jelenleg csak azért vagy együtt ezzel a lánnyal, mert félsz a magánytól. Megértem, de ha nem szakítasz vele, akkor továbbra is mérgező kapcsolatban leszel és így nem is lesz lehetőséged megismerni valakit, aki viszont jó lenne számodra.
2022. márc. 7. 20:29
 9/13 anonim válasza:
53%
Gerinctelen
2022. márc. 8. 23:46
 10/13 A kérdező kommentje:
#9 Miért is?
2022. márc. 9. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!