Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni ilyen helyzetben?
Szóval én azt gondolom erről az egészről, hogy várjatok a kapcsolattal. Mert én eztnem igazán csinálnám a pasimmal,sőt sose. Azt hogy hogy beszéltek rólam réggebben azt esegleg a barátnőmnek mondtam volna meg, mert számít a véleménye. De a mai világban nincsennek igaz barátok. ( vagy is vannak de azokat megkell válogatni) igazábból ezért nemkérdeznék meg senkit olyan részről, amit elmondtál hogy kibeszélted a barátnődet a legjobb haverodnak. Az úgy is neked fog igazat adni meg a többi is. Ha van közös barátotok akkor az általában ( az én szemszögemről nézve, mert ezt éltem át és vissza hallottam) mikor velem beszélt akkor nekem adott igazat. Mikor a pasimmal akkor neki ( ezt nevezik úgy hogy nyalás). Szóval a lényegre. Beszéljétek meg hogy miért mutatta meg másnak miért nem veled beszélte meg a dolgokat. Mond neki bánt,az hogy mindenkinek megmutatta. Mond neki megbántad azt hogy kicikizted az apját, meg hogy ilyen csúnyán beszéltél róla. Neki is bocsánatot kell kérnie tőled, mert nem kérdezett ha nem cselekedett.
Bocs a hosszú commentért.
figyelj, ha a kapcsolatotok alatt más kapcsolatban lévő fiuval dugatta volna magat, vagyis a szándék az nagyon is meg volt, még aztan így lehet az osszes ismerős előtt... en hagynam a csajt, nem komplett az 100%
a második esélyt azzal szarta el, hogy így beallitott mindenkinek, miközben ő keverte a szart... en elhagynam, ilyen szemtelen lány nekem nem kéne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!