KezdƑoldal » Tini pĂĄrkapcsolatok » PĂĄrkapcsolatok » Szerintetek csak azt akarja?đŸ‘‰đŸ»đŸ‘ŒđŸ»

Figyelem! A Tini pĂĄrkapcsolatok kategĂłria kĂ©rdĂ©sei 16 Ă©ven felĂŒli lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 16 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak azt akarja?đŸ‘‰đŸ»đŸ‘ŒđŸ»

Figyelt kérdés
December 7 Ăłta ismerek egy fiĂșt. De nem beszĂ©ltĂŒnk csak egy pĂĄr szĂłt, rĂĄm Ă­rt messengeren akkor. AzĂłta ilyen januĂĄr közepe Ăłta jobban kezdtĂŒnk el beszĂ©lgetni, Ă©s mĂĄr 3x talĂĄlkoztunk azĂłta. Most elƑször felhozta nekem a szex tĂ©mĂĄt, hogy hol akarom meg ilyenek. Szerintetek csak azt akarja?? MĂĄrmint okĂ© hogy 2-3 hĂłnap de mĂ©g csak 3x talĂĄlkoztunk. MĂ©g egyszer annyit mondott 2dik talim hogy nem szeretne mĂ©g hĂłnapokat sem vĂĄrni ezzel. (SzƱz vagyok) tartok tƑle hogy ha elvette a szĂŒzessĂ©gem, lepattint. De amĂșgy nem szokott eroszakoskodni talin, nem szokott fogdosni vagy valami.
2022. mĂĄrc. 5. 23:06
1 2
 11/12 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

A kijelentĂ©sei egyĂ©rtelmƱen erre utalnak. ErƑszakos, zsarol. EgyĂ©rtelmƱen jelzi, hogy nem vĂĄr hĂłnapokig. Ha fontos lennĂ©l neki, nem mondana ilyet.

Eleve, hogy említi a szex témåt.

SzĂłval, igen. Csak azt akarja.

2022. mĂĄrc. 6. 02:41
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 12/12 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Szerintem is csak azt akarja, hagyd ha te nem akarod, keress olyat amelyik alkalmazkodĂłbb Ă©s tĂŒrelmes-e tĂ©ren.
2022. mĂĄrc. 6. 21:29
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!