KezdƑoldal » Tini pĂĄrkapcsolatok » PĂĄrkapcsolatok » Szerintetek csak azt akarja?đŸ‘‰đŸ»đŸ‘ŒđŸ»

Figyelem! A Tini pĂĄrkapcsolatok kategĂłria kĂ©rdĂ©sei 16 Ă©ven felĂŒli lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 16 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak azt akarja?đŸ‘‰đŸ»đŸ‘ŒđŸ»

Figyelt kérdés
December 7 Ăłta ismerek egy fiĂșt. De nem beszĂ©ltĂŒnk csak egy pĂĄr szĂłt, rĂĄm Ă­rt messengeren akkor. AzĂłta ilyen januĂĄr közepe Ăłta jobban kezdtĂŒnk el beszĂ©lgetni, Ă©s mĂĄr 3x talĂĄlkoztunk azĂłta. Most elƑször felhozta nekem a szex tĂ©mĂĄt, hogy hol akarom meg ilyenek. Szerintetek csak azt akarja?? MĂĄrmint okĂ© hogy 2-3 hĂłnap de mĂ©g csak 3x talĂĄlkoztunk. MĂ©g egyszer annyit mondott 2dik talim hogy nem szeretne mĂ©g hĂłnapokat sem vĂĄrni ezzel. (SzƱz vagyok) tartok tƑle hogy ha elvette a szĂŒzessĂ©gem, lepattint. De amĂșgy nem szokott eroszakoskodni talin, nem szokott fogdosni vagy valami.
2022. mĂĄrc. 5. 23:06
1 2
 1/12 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Igen, valószínƱleg meg akar fektetni. De ha te nem akarod még, akkor nem kell, csak ezt így egyenesen mondd meg neki.
2022. mĂĄrc. 5. 23:11
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 2/12 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Csak azt.
2022. mĂĄrc. 5. 23:15
 3/12 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
AbbĂłl amit leĂ­rtĂĄl szerintem igen
2022. mĂĄrc. 5. 23:22
 4/12 anonim ***** vĂĄlasza:
90%
Igen, sajnos az.
2022. mĂĄrc. 5. 23:28
 5/12 anonim ***** vĂĄlasza:
6%
Mindegyik pasi meg akar majd fektetni. VĂĄrj mĂ©g a fiĂșzĂĄssal.
2022. mĂĄrc. 5. 23:28
 6/12 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Nm kislĂĄny vagyok mĂĄr O sem 18 Ă©vesek elmultunk
2022. mĂĄrc. 5. 23:31
 7/12 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
ValĂłszĂ­nĂŒleg azt akarja.
2022. mĂĄrc. 5. 23:41
 8/12 anonim ***** vĂĄlasza:
7%
HĂĄt ha mĂĄr elmĂșltatok 18 akkor miĂ©rt nem dugtok?
2022. mĂĄrc. 5. 23:47
 9/12 anonim ***** vĂĄlasza:
2%
Minden pasi azt akar. Pont ti feleteket a legkönnyebb meghuzni. Ilyenek utån neked csak felmerul, hogy csak azt akarja e mikor még a vak is låtja. De nem baj minél több ilyen csaj van, annål többet dugnunk :D
2022. mĂĄrc. 6. 00:34
 10/12 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Szinte biztos, hogy azt akarja.
2022. mĂĄrc. 6. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!