Figyelem! A Tini pĂĄrkapcsolatok kategĂłria kĂ©rdĂ©sei 16 Ă©ven felĂŒli lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 16 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Amennyiben mĂ©g nem vagy 16 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak azt akarja?đđ»đđ»
Figyelt kérdés
December 7 Ăłta ismerek egy fiĂșt. De nem beszĂ©ltĂŒnk csak egy pĂĄr szĂłt, rĂĄm Ărt messengeren akkor. AzĂłta ilyen januĂĄr közepe Ăłta jobban kezdtĂŒnk el beszĂ©lgetni, Ă©s mĂĄr 3x talĂĄlkoztunk azĂłta. Most elĆször felhozta nekem a szex tĂ©mĂĄt, hogy hol akarom meg ilyenek. Szerintetek csak azt akarja?? MĂĄrmint okĂ© hogy 2-3 hĂłnap de mĂ©g csak 3x talĂĄlkoztunk. MĂ©g egyszer annyit mondott 2dik talim hogy nem szeretne mĂ©g hĂłnapokat sem vĂĄrni ezzel. (SzƱz vagyok) tartok tĆle hogy ha elvette a szĂŒzessĂ©gem, lepattint. De amĂșgy nem szokott eroszakoskodni talin, nem szokott fogdosni vagy valami.2022. mĂĄrc. 5. 23:06
1/12 anonim vĂĄlasza:
Igen, valĂłszĂnƱleg meg akar fektetni. De ha te nem akarod mĂ©g, akkor nem kell, csak ezt Ăgy egyenesen mondd meg neki.
3/12 anonim vĂĄlasza:
AbbĂłl amit leĂrtĂĄl szerintem igen
5/12 anonim vĂĄlasza:
Mindegyik pasi meg akar majd fektetni. VĂĄrj mĂ©g a fiĂșzĂĄssal.
6/12 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Nm kislĂĄny vagyok mĂĄr O sem 18 Ă©vesek elmultunk
2022. mĂĄrc. 5. 23:31
7/12 anonim vĂĄlasza:
ValĂłszĂnĂŒleg azt akarja.
8/12 anonim vĂĄlasza:
HĂĄt ha mĂĄr elmĂșltatok 18 akkor miĂ©rt nem dugtok?
9/12 anonim vĂĄlasza:
Minden pasi azt akar. Pont ti feleteket a legkönnyebb meghuzni. Ilyenek utån neked csak felmerul, hogy csak azt akarja e mikor még a vak is låtja. De nem baj minél több ilyen csaj van, annål többet dugnunk :D
10/12 anonim vĂĄlasza:
Szinte biztos, hogy azt akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!