Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek kinek van igaza...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kinek van igaza mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Volt egy fiú, akivel kb egy éve alakulóban voltam. Úgy is vehetjük hogy együtt voltunk mert minden olyan volt, csak éppen ezt nem mondtuk így ki. Az egész vagy 2 hónapig tartott köztünk, sokat találkoztunk és beszélgettünk. A fiú velem egyidős, már 19 évesek vagyunk. Azért hagytam annyiban mert kiismertem hogy nagyon gyerekes és nem lehet vele mit kezdeni, teljesen “bolond” és éretlen egy kapcsolathoz.

Na most jön a képbe unokatesóm, egy 13 éves lány. Amúgy egész jóba voltam vele, néha átmentem hozzá beszélgettünk meg minden. Mindig elmondtunk egymásnak sokmindent, fiúügyekben is. Erről a fiúról is beszéltem neki szóval tudott kb mindenről.

Most meg az van, hogy kikezdett pont ezzel a fiúval.. Már ha ennyit mondok is undorító tőle szerintem. Először csak annyiról tudtam hogy imádolgatja a fiú képét meg hozzászólogat. Közben mindig írt nekem át akart hívni erre én felhoztam neki ezt és mondta hogy neki semmi köze hozzá, nem jönne vele össze utánam. Már ennél a helyzetnél is gyanús volt a dolog nyilván. De egyre több minden került felszínre, meg egyszer láttam is őket hogy egymás mellett ülnek beszélgetnek. A lány rám se mert nézni lesütötte a szemét, látszott rajta hogy fél tőlem hogy nekimennék vagy valami, de tőlem az ilyen gyerekes viselkedés nagyon messze áll. De még volt képe nekem írogatni hogy menjek át hozzájuk meg stb. Én már eleve nem foglalkoztam vele meg semmi, nem csináltam ebből ügyet csak már nyilván nem foglalkoztam vele és ennyi. Mindig írkált én meg mondtam hogy nem megyek, kérdezgette miért, mondtam tudod te azt. (Egyébként szerintem azért hívogathatott ilyen sűrűn, hogy legyen oka kimenni sétálni, mert velem ugye elengedi az anyukája amúgy meg alap esetben nem, ő egyértelműen talizni akart kimenni a fiúhoz, tehát engem akart felhasználni erre :D) Aztán ő felhozta ezt az egészet, meg ő mondta rám hogy de szégyen vagyok :D Kifejtettem neki mi a bajom vele meg mindent ezzel kapcsolatban, a lényege az volt hogy neki kéne szégyennek éreznie magát mert gáz amit csinál, 13 évesként meg főleg hogy olyanra megy rá akivel én mint unokatestvére voltam, ráadásul hogy elejében tagadta az egészet, neki semmi köze nincs hozzá. Szóval engem hozott ki gáznak és sértő dolgokat mondott. De amúgy azt tudni kell, hogy ez az egész engem egyáltalán nem érdekel halál komolyan mondom, nekem ez semleges nem vált ki belőlem semmit mert nem érdekel a gyerek, nem kötődök hozzá nem esik rosszul, semmi. Nem is vagyok féltékeny, nem tudom mire lehetnék. Meg eleve én utasítottam vissza akkoriban a fiút a gyerekessége miatt, akkor miért én lennék a gáz. Ezzel csak az a unokatestvérem részéről van bajom, az ő viselkedése váltotta ki ezt belőlem. Nyilván mindenkit rosszul érinte ez. Alap dolog lenne még csak barátok között is hogy nem megy rá az exére, nemhogy családban. Ő azzal támadott engem hogy még mindig az a fiú érdekel és azért vagyok ilyen. Holott nagyon nem. Mit kéne csinálnom ölelgetni vagy mi :D Az a legkevesebb hogy az ember nem foglalkozik vele ezek után. És már sosem fogok emiatt. Nem a fiú érdekel hogy én még mindig szeretném és nekem ez fáj, nem. Most ez a fiú akárki lehetne nem pont ő, ez alapból csúnya dolog egy unokatestvértől. Én nem is beszélek vele csak az utóbbi időben ő hozza fel nekem mindig, nem veszi észre hogy rég elfelejtettem nem érdekel. Nem veszi észre magát, frankón elhiszi hogy ő ártatlan. Az meg a másik, hogy 13 évesen csinálja ezt :D A pali meg 19 éves, ez már önmagában sokakból megbotránkozást váltana ki, de amúgy nem is baj mert egy szinten vannak szóval. Közben meg a fiú suliban is ugyanúgy nézeget engem, a közelembe jön, jeleket ad.

Ezt a sztorit sokan tudják ami most van, és mindenki azt mondta nekem jaj hagyjad már, szerinted miért van vele a gyerek. Mikor veled volt látta rajtad normális vagy meg veled nem lehet megtenni akármit, de egy ilyen kislányt könnyen át tud verni azt csinál vele amit akar, naiv egyből odaadná magát stb.

Tudom amúgy hogy igazam van és jól cselekszem, csak érdekelne másoknak mi a véleménye erről. Tapasztalatokat is írhattok.

2022. márc. 5. 18:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, tényleg nem volt szép amit az unokatesód tett. De én a helyedben mégis inkább aggódnék érte, mintsem haragnék rá. Te ismered a fiút, de ki tudja, mit tenne egy 13 évessel. Bakker, egy kislányról van szó. Szerintem csak azért tetszett meg neki a srác, mert neked is tetszett, és ezért most menőnek érzi magád meg nagynak, hogy ő is pasizik stb. Ha már most ilyen naivan viselkedik, akkor a jövőben biztos pofára fog esni.
2022. márc. 5. 18:39
 2/6 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem te fújod fel. Nem megyünk rá a családtag exére, jóóó... de elmondásod szerint két hónapig tartott ez a dolog igazából köztetek, és nem az édestestvér vagy, hanem csak unokatesó. Másrészt, egy 13 éves lányról van szó, aki most kamaszodik, most indulnak be a hormonok, és az ismerősöknek nagyon is igaza lehet, hogy talán nem ő kezdeményezett, talán a srác szórakozik vele és akarja kihasználni, talán pont azért, mert veled nem jött össze a dolog... Az unokatestvéred egy naiv kislány, és persze, hogy tagadta, az ő korában tagadni szokás még az első szerelmet, meg persze így, hogy veled kavart a srác előbb... Szóval, oda akarok kilyukadni, hogy ő még gyerek, akinek segíteni kellene, meg nem cirkuszolni vele, mert azzal nem érsz el semmit, és persze, hogy ellened támad, ha kritizálni mered az ő "nagy szerelmét". Az ő korában nem a józan ész alapján ítélünk.

Abból a litániából, amit leírtál, nekem egyáltalán nem az jön le, hogy a fiú közömbös neked, és picit sem piszkálja a csőrödet az ő oldaláról a dolog. De akár így, akár úgy, te a korodhoz képest túlságosan felfújod, túlreagálod, neked kellene itt a józanabbnak lenni. Netán duzzogás helyett inkább segíteni az uncsitesónak, nehogy tényleg csúnyán kihasználja az a srác.

2022. márc. 5. 18:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha jól értem egy bizalmi törésről van szó leginkább, tehát az a bajod hogy kihasznált hogy a csávóval lehessen. Ami így volt, szóval nem nagyon van mit "elemezgetni".

Jogos ha emiatt haragszol rá, de mivel 13 éves (= még gyerek), nem kell komolyan venni. Bármilyen gyökér mindkettő, azzal nem lehet mit tenni hogy egymással mit csinálnak, max. a kislány szüleinek kéne észnél lennie, de tesznek azok rá magasról.

2022. márc. 5. 18:51
 4/6 A kérdező kommentje:

Ne értsetek félre én nem fújom fel. Lehet úgy jött le ebből hogy engem mennyire foglalkoztat és bánt az egész hogy erről írok, de ez nem így van. Nem vagyok megsértődve senkire, nem duzzogok, csak nem foglalkozok már a lánnyal ezek után, tehát már az azelőtti kapcsolatot nem tartom fent vele, ez érthető is. Szerintem nem lenne normális aki ezek után mosolyogva köszöngetne neki meg a nyakába ugrana. Az alapból fura lenne ha úgy vagyunk jóba hogy ugyanazzal a fiúval voltunk. Ez így nem fér össze, itt már elmúlt az eredeti jó viszony.

A fiú meg tényleg közömbös nekem, semmit nem vált ki belőlem, az sem ahogy láttam őket együtt. Ha rosszul esett volna és sírtam volna na arra azt mondom hogy oké a fiú miatt is fáj nekem ez. De tényleg nem, azt kihagytam hogy én már nagyban mással vagyok alakulóban még most, de ő az aki érdekel és nagyon szeretnék vele lenni. Ez a téma azért van felfújva, mert mindig ír a lány és magától felhozza, különben én nem is törődnék ezzel.

De amúgy értem amit most mondtok, erre én is gondoltam hogy aggódni kéne érte, de én nem tudok ezzel mit csinálni, minden reakciómból az jön le neki hogy még mindig érdekel a fiú. Ezt pedig a szülei is tudják, multkor összefutottam az anyukájával és ő felhozta ezt aztán elmondtam neki mi a helyzet, de úgy láttam egyáltalán nem zavarja hogy a 13 éves lányát kihasználhatja egy 19 éves fiú. Igaz hogy valószínű ebből úgysem lesz semmi, lehet ez csak pillanatnyi szórakozás, de tényleg nagyon csúnya vége is lehetne.

2022. márc. 5. 19:10
 5/6 anonim ***** válasza:
49%
"Ne értsetek félre én nem fújom fel. Lehet úgy jött le ebből hogy engem mennyire foglalkoztat és bánt az egész hogy erről írok, de ez nem így van." Ha ez tényleg nem így lenne, akkor ez a kérdés meg sem született volna:)
2022. márc. 5. 19:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Mondtam hogy csak kíváncsi vagyok ki mit gondol hogy látja a helyzetet, ennyi
2022. márc. 5. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!