Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom még szűz, én már nem vagyok az. Mit csináljak? A többi lent
Figyelt kérdés
Pár hónapja vagyunk együtt. Ő még szűz, én már nem vagyok az. Eddig egy fiúval voltam úgy együtt, mármint egy hosszabb kapcsolatban veszítettem el a szüzességem. Mindketten 19 évesek vagyunk a barátommal. Én már próbálkoztam nála, simogattam,fogtam már meg neki, de ő nem nagyon próbálkozik, látszik rajta, hogy fél. Mit csináljak?2022. febr. 26. 14:21
1/7 anonim válasza:
Beszélj vele erről. Pár hónapja együtt, közel 20 évesen ez már nem kéne hogy tabu legyen. Hozd fel, hogy szeretnéd ha szexelnétek, kérdezd meg mit gondol erről.
Őszintén: hónapok óta együtt lévő párként, már markolászva a banánt, annyit se tudtok beszélni hogy a szex-szel mi a helyzet, miért fél tőled, miért nem akarja. Hogy vagytok egyáltalán kapcsolatban?
3/7 A kérdező kommentje:
A pár hónap az igazából még 3 sem:)
2022. febr. 26. 14:58
4/7 anonim válasza:
Az akkor sem oké ,hogy ennyire nincs kommunikáció. A bizalom intimitás és kommunikáció a legfontosabb dolgok minden kapcsolatban...
5/7 anonim válasza:
Elég fura ha egy hapsi ennyire nem reagálja ezt le. Egy egészséges ember erre begerjedne. F
6/7 anonim válasza:
Ugyanazt tudom mondani, mint az előzőek: türelem, kommunikáció és az apró utalások folytatása.
Nem tudhatjuk a félelme okát, lehet, hogy az előző kapcsolatában ő próbálkozott, de elutasításban részesült, így most fél. Vagy csak egyszerűen nem volt még komoly kapcsolata, ezért nem tudja még, mi merre hány méter.
7/7 anonim válasza:
1. Azóta dugtatok már?
2. HA a pasid nem vevő ezekre, akkor lehet buzzancs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!