Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért van az, hogy összejöttün...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy összejöttünk, de nem ugyan az az érzésem, mint mikor még nem?

Figyelt kérdés

Körülbelül egy hónapja vagyunk együtt, és mikor még nem jártunk sokakkal jobb volt. Nem érzem azt a fellángolás mint előtte, már nem ugyan az. Voltunk párszor randizni is de akkor sem éreztem azt hogy ez egy hű de nagy szerelem. Pedig tényleg azt éreztem, hogy Ő az aki kell nekem... És szerintem ezt ő is érzi, de nem akarok vele szakítani mert az előző barátnője is tönkre tette, és nagyon sajnálnám szegény srácot. Ő a második barátom és az elsővel is ilyen okok miatt szakítottam. Szerintetek ez miért van, és mit csináljak?

15L

2022. febr. 20. 11:02
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Csupán sajnálatból ne legyél vele. Inkább hagyd szerencsétlent békén.
2022. febr. 20. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!