Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő nem gondol engem kevésnek?
Tényleg rengeteg nagyon szép lány van, de ez nem jelent semmit...ha meg menni akar úgyis elfog, bár ha lenézed magad felkophat ez miatt az állad.
Nem kéne ennyire isteníteni valakit, nekem is volt jó csajom, de nem kell bálványozni senkit.
Az a fontos, hogy neki Te legyél szebb (de főleg jobb jellemű, jobb természetű), mint a többi lány. Fiataloknál gyakori, hogy rövid ideig tart a kapcsolat, mert idővel vége lesz a nagy fellángolásnak és elő-előbukkannak olyan tulajdonságok, nézetek, amik a másiknak nincsenek ínyére. Efölött nem kell lamentálni, mert biztosan akd még más rajta kívül.
Ismerek olyan idősebb házaspárt, ahol a nő arcra sem szép, bicegős a járása, viszont a férfi kimondottan (még idős korában is) szemrevaló. Több évtizede házasok, gyerekeik vannak és tudtommal a férj mindig hűséges volt. Vajon miért? Azért mert tetszik neki a felesége jelleme,modora, hasonlóak a nézetei a lényeges dolgokban.
Továbbá: a legtöbb nő nincs megelégedve önmagával (az arcával, hajával, alakjával, melleivel, csípőjével - hadd ne soroljam tovább), mégis van társuk, férjük. Ismertem egy szépségkirálynőt (nem országos, de kisebb szinte), aki nem tartotta szépnek magát, ezért öngyilkos lett, belefolytotta magát egy bányatóba (nem a magyar szépségről, Molnár csilláról van szó). A húga is nyert szépségversenyt, de korántsem olyan szép, mint az öngyilkos nővére volt.
Ne a hibát keresd magadon (magadba roskadsz miatta), hanem a jó oldaladat, ami önbizalmat ad.
Az a lényeg hogy Ő mit gondol.
Rengeteg olyan ember van aki lehetne sokkal vonzóbb külsejű emberrel de ő a párját szereti úgy ahogy van mert például neki a belső a fontos.
Én azt mondom hogy a külső nem minden!
Ja és egy kicsit több önbizalmat, ne becsüld alá magad (;
1. Lehet nem minden nőnek kellene a barátod tekintve, hogy ami mondjuk neked 10/10 másnak egy 6-7/10. Ízlések és pofonok. Plusz lehet neki te vagy a 10/10 nem azok a lányok akiket te annak gondolsz.
2. Ha önbizalomhiányos vagy és nem szereted magad, hogy várod el hogy más szeressen?
3. Ezzel a hozzáállással majd szép lassan eltaszítod, szóval ezt rendezd le magadban és ne nagyon hangoztasd, mert akárki akármit mond megterhelő egy önbizalom hiányos embert 0-24 biztosítani, megerősíteni abban, hogy neked ő kell, szépnek látod stb. És pláne arról, hogy neked nem kell más. Ne tedd ki ennek az egészséges kapcsolatot mert pillanatok alatt megromlik.
4. Mindenki szép és szerethető a maga módján, szóval ne ilyeneken idegesitsd magad, ha veled van, nem ok nélkül.
Szerintem ez nem a szépségen múlik. Ha úgy érzed, tényleg szeret, és ismered annyira, hogy tudd, hogy nem a külsőre megy, akkor semmi probléma. De az is lehet, hogy pont olyanok tetszenek neki, amilyen te vagy.
Én ezt nem tudom, mert én nem ismerem, de ha összejöttetek, akkor az nem csak annyi volt, hogy "te jól nézel ki, én is, jöjjünk össze!". Ilyen van, de szerintem hülyeség és nálatok sem így volt szerintem. Közhely, de igaz: ha szeretitek egymást, nem számít a külső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!