Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy kevésnek érzem magam a nőkhöz mert Szűz vagyok? 18/f
Ha ennyire györcsölsz ezen akkor rosszlanyok.hu
Keress olyat akinél sok a pozitív értékelés és inkább a 35+ korosztályban válogass.
Ők be fognak tudni vezetni ezekbe a dolgokba, türelmesek, empatikusak, elmondják (megmutatják) hogy mire figyelj ha egy csajjal vagy.
A korodbelieket inkább kerüld mert ők inkább a "pótapukát" keresik és lövésük sincs milyen egy igazi barátnős együttlét.
Szerintem nem kéne így érezned, egyáltalán nem leszel kevesebb attól, hogy tapasztalatlanabb vagy.
Nagyon sok szűz lány van, ahogyan nagyon sok nem szűz is. Valakit biztos zavar, pl a 6ost, engem egyáltalán nem zavarna, sőt még örülnék is ilyen srácnak
Szoval legyszi ne érezd magad emiatt rosszul, teljesen rendben vagy és nincs semmi baj
A barátnődet meg ha lesz/van, nem hiszem hogy érdekelné hogy tapasztalatlan vagy, hisz aki szerelmes annak a tapasztalatlanság nem probléma. Majd megtapasztaljátok egyutt
18/l
Szerintem ne érezd rosszul magad emiatt. Ha valaki ezért nem fog téged kedvelni/szeretni, akkor az nem ér annyit, hogy foglalkozz vele
tudom, ez így most eléggé közhelyesnek hangzik, de nekem ez a véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!