Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek neki van igaza?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek neki van igaza?

Figyelt kérdés

19 éves fiú vagyok és a barátnőm is. A kapcsolatunk legelején nagyon bevoltam kattanva. Folyamatosan a régi barátjáról beszéltem neki folyamatosan felhoztam neki. Ő neki ez nagyon rosszul esett. Volt 1 nap amikor kb minden órába felhoztam és este az ő elmondása szerint kb 1 másodpercig eszébe jutott mivan ha még szereti. Azért mondta el mert nincs benne semmi igazság és teljesen miattam van mert egész nap róla beszéltem és nagyon bűntudata volt mert ő tényleg csak engem szeret. Ez már több mint 1 éve volt. De a mai napokban kezdtem el ezen gondolkodni tényleg nincs e alapja. És tényleg már nem szerette. Ahogy utólag belegondoltam azon a napon tényleg rengeteget hozztam fel kb minden percbe nagyon sokat veszekedtünk is. Viszont csak ilyen alap kérdéseket folyamatosan magamat hasonlitgattam hozzá stb megkérdezgettem értelmetlen kérdésekről de konkrétan olyat nem hoztam fel amibe megemlitettem azt mivan ha még szereti.

Az 1 év alatt soha nem jutott mégegyszer ilyen az eszébe és már azon a napon is tudta, hogy ez csak véletlen volt miattam és 0 az alapja. És még ő érezte magát kellemetlenül. Ezt igazából tényleg őszintének látszott amikor mondta. Ti ilyen helyzetbe mit csináltátok? Tényleg nincs okom bármire is?

2022. febr. 15. 14:56
A kérdező szavazást indított:
Felesleges ilyeneken agyalni. Nem szerette te beszélted belé
Még nem tette túl magát
18 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mi a f*sznak hoztad fel neki a régi barátját? Inkább örülj, hogy akkor nem dobott ezért.
2022. febr. 15. 15:18
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Te beteg vagy
2022. febr. 15. 15:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan az ellenkezőjét kellett volna cselekedned annak, amit tettél. Örülj, hogy másnap még szóba állt veled. A meggyőződés nélküli féltékenység minden kapcsolatot előbb-utóbb tönkretesz. Tanulj belőle. Ha biztosan meggyőződtél arról, hogy nem Téged, hanem az exét, vagy valaki mást szeret, akkor nyugodj bele, de ne gyanúsítgass és ne féltékenykedj.
2022. febr. 15. 16:28
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ááá, féltékeny voltál? :D

Amúgy nem ke félned, te lettél bekattant, ő csak túl sokat hallgatott téged. Lehet, már kínjában jutott eszébe, de basszus, mit számít? Örülj, hogy ezek után veled maradt, ami megint csak azt bizonyítja, hogy szeret, és te is szereted őt. Ne rágódn hülyeségeken, nem az van, amit esetleg gondoltál. :)

2022. febr. 15. 18:09
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lesz tartós kapcsolat egy olyan, amiben mindig az exhez hasonlítgatja magát az egyik fél. Téged is felemészt, őt meg elhiszem, hogy idegesíti.
2022. febr. 16. 08:46
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Bajok vannak odafenn
2022. febr. 16. 10:36
 7/13 A kérdező kommentje:
Esetleg ha valakinek van ideje elolvasná ezt a kérdést is amit kiírtam? https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__parkapcs..
2022. febr. 18. 15:51
 8/13 A kérdező kommentje:
2022. febr. 18. 15:52
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Elolvastam mindkettőt meg a privát üzenetedet is.

Nem vagy normális.

És hogy ráéreztem, hogy az exével való szexről nem kérdezted-e. Tudtam, hogy akkor úgy már nektek nem lehet csinálni. Szegény lány.

Többet nem ehet se pizzát, se spagettit, mert tuti evett azt az exével. Vizet se igyon, mert az exe is azt iszik. Ugyanazt a levegőt is szívják.

Az ilyen pasik verik majd a nőjüket, mert az a kirakat tükröződésében meglátott egy másik pasit.

2022. febr. 20. 09:05
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Osztom a #9 válaszoló nézetét.Változtass a nézeteden!
2022. febr. 20. 09:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!