Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tehetnék ezesetben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék ezesetben?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Fél éve megismerkedtem egy Brazil lánnyal. Tündéri tulajdonságai vannak. Rengeteget mosolyog, táncol, nevet, és sokszor felvidít ha van valami bajom. Csodaszép lány. Viszont kezdetektől fogva nagyon sokat veszekedünk. Időközben össze összeszólalkozunk valamin, de Mindig valamelyikünk írt a másiknak a következő nap folyamán. Mivel borzasztó nagy a távolság így az időeltolódás is, csak esténként voltunk képesek videótelefonálni. Jelenleg fasírtban vagyunk. Úgy érzem, hogy mindig ő generálja a feszültséget és csak bántjuk egymást ezáltal. Rettenetesen megszerettem még úgy is hogy korábban nagyon nem hittem az interneten való ismerkedésben. Tudom hogy ezzel kapcsolatban csak én tudom, mit érzek de kíváncsi vagyok a ti véleményetelre. Ha ez történne veletek adnátok egy esélyt annak hogy találkozzatok, és talán másképp mennek a dolgok élőben, vagy hagynátok a francba az egészet?

2022. febr. 7. 22:46
 1/5 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy nem először esett meg, hogy azt mondtuk, hogy abbahagyjuk már csak a nehézségek miatt is. Valahogy pedig mindig arra jutottunk hogy folytassuk. És bár ebbe a kategóriába írtam, mindketten elmúltunk tizenévesek. Mindketten 21 évesek vagyunk.
2022. febr. 7. 22:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Tervezel kiköltözni Brazíliába? Vagy a lány tervezi, hogy ideköltözik? Ha mindkettőre "nem" a válasz, akkor én hagynám.
2022. febr. 7. 22:55
 3/5 A kérdező kommentje:
A lány részéről mondok egy igent. Európába szeretne jönni lakni. Persze én sem zárok ki semmit, de egyelőre ide kötnek a terveim. Úgy volt hogy meglátjuk, hova vesznek fel egyetemre, és majd aztán tervezzük, hogy ő hova költözik. Ő egy kicsit komolyabban gondolja azt hogy idejön mint ahogy én felvetem, hogy esetleg mehetnék én is.
2022. febr. 7. 23:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy hasonló “kapcsolatom” egy lánnyal. Szerelmesek voltunk egymásba de állandóan veszekedtünk majd ráírtunk egymásra békítő jelleggel. Pár hónap után otthagytam mert éreztem hogy felőrli a lelkem. Mérgező volt.

Nyilván ez a te történeted és rajtad kívül senki nem dönti el helyetted mit fogsz tenni, de azért óvatosan az ilyesmikkel mert én majdnem szétcsináltam magam.

2022. febr. 8. 00:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez egy tipikus mérgező, bántalmazó személy. Húzd meg-ereszd meg kapcsolat. Ezek a személyek gyakran elbűvölőek, hogy magukhoz láncoljanak, de ha túl közel mész, beled marnak. Mindig ugyanazokat a köröket futjátok: paradicsomi állapot, növekvő feszültség, robbanás, békülés, magához édesget, paradicsomi állapot, növekvő feszültség, robbanás, és így tovább, amíg világ a világ. Az összes bántalmazó kapcsolatnak ugyanez a forgatókönyve.

Menekülj, nagyon rossz helyzetben vagy, ne tetézd a bajt, ne szabadíts magadra egy szörnyet.

2022. febr. 9. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!