Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ezesetben?
Volt egy hasonló “kapcsolatom” egy lánnyal. Szerelmesek voltunk egymásba de állandóan veszekedtünk majd ráírtunk egymásra békítő jelleggel. Pár hónap után otthagytam mert éreztem hogy felőrli a lelkem. Mérgező volt.
Nyilván ez a te történeted és rajtad kívül senki nem dönti el helyetted mit fogsz tenni, de azért óvatosan az ilyesmikkel mert én majdnem szétcsináltam magam.
Ez egy tipikus mérgező, bántalmazó személy. Húzd meg-ereszd meg kapcsolat. Ezek a személyek gyakran elbűvölőek, hogy magukhoz láncoljanak, de ha túl közel mész, beled marnak. Mindig ugyanazokat a köröket futjátok: paradicsomi állapot, növekvő feszültség, robbanás, békülés, magához édesget, paradicsomi állapot, növekvő feszültség, robbanás, és így tovább, amíg világ a világ. Az összes bántalmazó kapcsolatnak ugyanez a forgatókönyve.
Menekülj, nagyon rossz helyzetben vagy, ne tetézd a bajt, ne szabadíts magadra egy szörnyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!