Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A Mediamarkt oldalán, ha...

A Mediamarkt oldalán, ha elfogy egy készülék (ezesetben laptop), újra szokták tölteni? Jelenleg már csak 1 darab van raktáron, jelenleg pedig nem tudnám megrendelni.

Figyelt kérdés
.

2021. nov. 7. 13:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Vagy igen vagy nem.
2021. nov. 7. 13:38
 2/6 anonim ***** válasza:
63%
Ha nem tudod megrendelni, akkor teljesen lényegtelen.
2021. nov. 7. 13:44
 3/6 A kérdező kommentje:
2. Miért lenne lényegtelen? 2 hét múlva már meg tudnám rendelni, éppen ezért kérdeztem, hogy újratöltik - e. Nem értem a logikádat.
2021. nov. 7. 14:36
 4/6 anonim ***** válasza:
63%

Megnézed két hét múlva, amikor a megszeretnéd rendelni, aztán meglátod, hogy ott van-e. Vagy megnézed máshol, hogy van-e az a típus, amit szeretnél. Például, itt is megnézheted:

[link]

2021. nov. 7. 15:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Attól függ ha kifutó termék,akkor nem lesz .

Ha újdonság akkor lehet

2021. nov. 7. 15:46
 6/6 anonim ***** válasza:

"2. Miért lenne lényegtelen? 2 hét múlva már meg tudnám rendelni, éppen ezért kérdeztem, hogy újratöltik - e. Nem értem a logikádat."

Akkor majd megnézed két hét múlva, hogy van-e.

2021. nov. 8. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!