Hogyan tudnám megrendelni az amazonról a Kindle ebook olvasót? Vámot és forgalmi adót pontosan mennyit kell fizetni? Mennyibe jönne ki az egész, ha maga a készülék 139. 00 $-ba kerül.
Természetesen lehet garanciát érvényesíteni. Tudok olyanról akinek szüksége volt rá. Én is megrendeltem, megérkezett és nem volt semmi probléma.
A költségek: Item Subtotal:$139.00
Shipping and handling:$20.98
Összesen:$159.98
Más költség nem volt.
Ha szállítástól tartasz, akkor vedd meg a vaterán,
ha a garanciától, akkor viszont az amazontól.
Én is majdnem vettem egy DPS E800-at, de már záróra volt és gondoltam, majd másnap. De akkor csökkentették a Kindle árát 139 dolcsira, ezért is vettem ezt.
Ha véletlenül garanciát kellene érvényesíteni, azt lehet akkor is, ha mondjuk leejted és emiatt törik el, tehát te vagy a hibás.
Ebben az esetben 55 dolcsit kérnek, cserébe kapsz egy újat és így még mindig az itteni olvasók ára alatt vagy. :-)
Nem érintőképernyős, de cserébe van felolvasási lehetőség és beépített angol szómagyarázó szótár, vagy van hozzá magyar angol szótár is, amit olvasás közben is használhatsz.
Fura, hogy más érv nincs azoknak, akik drága pénzért megvettek itthon egy ebook olvasót. Csak a garancia.
1. egyrészt nem az a jellemző, hogy elromlik.
2. ha mégis, a garancia itt is jár - és legalább nem kell küzdeni a hazai forgalmazóval és magyarázkodni, mint ahogy itthon megszokhattuk.
3. a kapcsolat az amazonnál nem ér véget ott, hogy megvetted a terméket, mint ahogy azt szintén itthon megszokhattuk...
4. Tudomásul kellene venni, hogy országhatáron túl is van élet és már nem nagy dolog kintről vásárolni, pláne úgy hogy itt sokszor 50%-al drágábbak a műszaki és egyéb cikkek.
Legyél bátor és rendeld meg, ha nem, akkor vedd meg itthon.
Részleteztem pár hozzászólással ezelőtt az összes költséget, és oda is írtam a végére:
"Más költség nem volt."
Tehát nincs vám rajta.
Reszletes informaciókat olvashatsz a Kindleről itt:
Szükség esetén a beszerzéshez is kaphatsz segítséget, de a hozzájutás módja is részletesen le van írva!
Egy hete jött meg a Kindle 3 olvasóm az amazon.com-ról. Semmi probléma nem volt, fizetésnél szállításnál. Sztem nagyon nem éri meg itt venni hiszen 10-15 ezer forinttal mint az USA-ból (vám + postaköltséget az eladó átvállalja).
Futár hozza, olyan 3-4 nap alatt kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!