Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem szerethet engem a barátom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szerethet engem a barátom?

Figyelt kérdés

Több, mint egy éve vagyunk együtt. Egyik nap összevesztünk, majd kibékültünk és összebújtunk. Ekkor azt mondtam neki, hogy örülök, hogy minden oké, és hogy mindent megtennek, hogy velem maradjon. Erre kiröhögött, és azt mondta: te beteg vagy.

Szerintetek?

2022. febr. 6. 08:25
 1/5 anonim ***** válasza:
65%

Lehet ilyen a személyisége, de lehet nem gondolja veled komolyan, csak "egy" vagy neki. :/

Az is lehet, hogy aranyosnak találta amit mondtál, ezért reagált így. Tudom, hogy gyenge példa, de én még nem voltam hasonló helyzetben, így könyvbeli helyzetet tudok mondani. Azokban általában a fősrác mond ilyet a barátnőjének, de úgy, hogy viccből, mert nagyon szereti, és azt is, hogy ilyen a làny.

Hogy te ested is ilyen-e, azt nem tudom, próbáld meg kitalálni a mondataiból, rezdül3seiből. Ez alapján, amit leírtál, még semmi nem biztos.

2022. febr. 6. 09:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Aligha gondolja velem komolyan... Légy tartózkodóbb vele szemben. Ez durva kifejezés volt tőle.

Ffi.

2022. febr. 6. 14:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeret, szorakozik veled, nem veszed észre

Hagyd el

2022. febr. 6. 15:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, én is így gondoltam sajnos.
2022. febr. 6. 15:46
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ez már a szakító ok kategória...
2022. febr. 6. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!