Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy szakitsak-e vele. Szerintetek?
Legelőször is, távkapcsolatban élek.
Mar 3 hónapja együtt vagyunk, de egyszerűen nem érzem azt a szerelmet.. vagyis nagyon nagyon ritkan, akkor is szerintem csak a pillanatot elvezem nem azt, hogy vele tortenik. Ertitek.
Nem tudom mi tevő legyek, mert tudom hogyha szakítok hiányozna. Volt már egy kisebb szünetünk ekkor rájöttem, hogy hiányzik nagyon egyébként. De azon is gondolkoztam, hogy nem Ő mint ember hiányzik hanem, hogy nem volt kivel beszélgetnem egész nap. Ez lehet önzőségnek hangzik de szerintem így van..
Sajnos maga a párom legtöbb belső személyiség jegye se tetszik, külsőleg sem épp az esetem. Lehet szidni, hogy nem azt kell nézni de szerintem nagyban hozzajarul ez is, hogy vonzónak tartod a párod. :)
Nem tudom mit csinaljak, szegényt nem szeretném megbántani hisz o rettenetesen szerelmes ahogy en latom, és nagyon sajnálnám őt megbántani.. De rengeteg dolog van a kapcsolatunkban ami nem felel meg nekem:/
Valakinek valami ötlet mit csinaljak?
Szar alak vagyok ez miatt ha megbántom?:(
16L
- Távkapcsolatban vagytok
- Nem vagy (annyira) szerelmes
- A párodnak vannak nem túl szimpatikus dolgai is
Ezek sok esetben már önmagukban indokok a szakításra, de nálad mindhárom jelen van. Szerintem sem érdemes tovább húznod.
Csak azt nem értem, h miért jöttél vele össze?
Nyilván szakits, se kívül, se belül nem tetszik, értelmetlen együtt maradni. Keresd barátokat inkább. Ne egymás idejét húzzátok.
✅ "JEGYE SEM TETSZIK" ???
✅ MI ?? MILYEN JEGYE ?
✅ CSILLAGJEGYE ??? O_o
✅ Te csillagjegy alapján akarsz párt választani X_x)'
Jaj dehogy csillagjegy..
“Legtobb szemelyisegjegye se tetszik”- ugy ertem, nem az egesz szemelyisege rossz, csak vannak olyan dolgok amik nem szimpatikusak.
Magyarul sok dolog nem tetszik a szemelyiségében. Ennyi csak, semmi horoszkop, csillagjegy stb
#16.) Fiatal kis csillagom !
❤️ Tudod-e hogy mi történik egy idő után,ha összeöntöd a hideg vizet a meleg vízzel ?
❤️ hmmmm ?
❤️ HÁT összemelegednek ! Csökken a hőmérséklet különbségük.
❤️ Egy idő után egymáshoz szoktok, mert az ember FLEXIBILIS ! Nem csak gyerekkorban nevelődik fejlődik ki a személyisége, hanem folyamatosan évek alatt.
❤️ Nyilván gyerekként jobban, de ha gyerekként (16 évesen) összejöttök, akkor hidd el 26 évesen - egymásra fogtok hangolódni !
❤️ És életetek végéig boldogan fogtok élni !
❤️ Mert ő is változni fog az élete során,És te is!Ő feléd közeledik, te pedig ő felé!
3 hónap, ez még csak próbaidő. Közöld vele, hogy nem felelt meg, nem hosszabbítod meg a szerződését. Ja, ezt máshová akartam írni. :)))
Viccet félretéve, ülj le vele, és mondd el neki ezt mind, amit leírtál. Nem kell említeni, hogy gyakori kérdés lett belőle. Meg fogja érteni, meg kell értenie.
Amúgy, ismerek egy párt, 40+osak, társkeresőn jöttek össze. Abszolút nem illenek össze, alacsony, telt nő, magas, vékony, babyface pasi. :)) A nő eleinte sokat panaszkodott a srácra, nem is értettük miért jött vele össze. Már két gyerekük van, és boldog házasságban élnek. Nálatok nem ez a cél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!