Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem tudom, hogy szakitsak-e...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, hogy szakitsak-e vele. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Legelőször is, távkapcsolatban élek.

Mar 3 hónapja együtt vagyunk, de egyszerűen nem érzem azt a szerelmet.. vagyis nagyon nagyon ritkan, akkor is szerintem csak a pillanatot elvezem nem azt, hogy vele tortenik. Ertitek.

Nem tudom mi tevő legyek, mert tudom hogyha szakítok hiányozna. Volt már egy kisebb szünetünk ekkor rájöttem, hogy hiányzik nagyon egyébként. De azon is gondolkoztam, hogy nem Ő mint ember hiányzik hanem, hogy nem volt kivel beszélgetnem egész nap. Ez lehet önzőségnek hangzik de szerintem így van..

Sajnos maga a párom legtöbb belső személyiség jegye se tetszik, külsőleg sem épp az esetem. Lehet szidni, hogy nem azt kell nézni de szerintem nagyban hozzajarul ez is, hogy vonzónak tartod a párod. :)

Nem tudom mit csinaljak, szegényt nem szeretném megbántani hisz o rettenetesen szerelmes ahogy en latom, és nagyon sajnálnám őt megbántani.. De rengeteg dolog van a kapcsolatunkban ami nem felel meg nekem:/

Valakinek valami ötlet mit csinaljak?

Szar alak vagyok ez miatt ha megbántom?:(

16L

2022. febr. 4. 20:21
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
31%
Igen az vagy...miez a szöveg "hogy nem volt kivel beszélgetni" egy kutyát többre tartanak...gyakorlatilag semmi értelme hogy vele vagy, csak kihasználod.
2022. febr. 4. 20:32
 2/24 anonim ***** válasza:
31%
Remélem a kapcsolatotok után talál valami rendes csajt és együtt feltalnak valamit és boldogan és gazdagon röhögnek majd rajta hogy te milyen szánalmas vagy :D dobd ki ne kinozd jól mondta az első az ember a kutyáját többre tartja
2022. febr. 4. 20:40
 3/24 anonim ***** válasza:
82%

1 kérdés

Minek jöttél vele össze?

2022. febr. 4. 20:58
 4/24 A kérdező kommentje:

Szerintem rosszul fogalmaztam meg:/

Hianyzott az hogy nem tudtam vele beszelgetni, nem tudtam mivan vele, es neki se mondhattam h velem mivan.

2022. febr. 4. 20:59
 5/24 A kérdező kommentje:
Azert jottem vele össze, mert a kapcsolat elején is szerelmes voltam. Egyre többet mutatott magabol ami nem epp szimpatikus dolgok voltak
2022. febr. 4. 21:01
 6/24 A kérdező kommentje:
Én is szerelmes voltam*
2022. febr. 4. 21:02
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha felmerült benned annyira a szakítás, hogy ide kiírtad, akkor ne habozz, ne húzd tovább. Már megválaszoltad magadnak a kérdésben. Makd találsz valakit, akit úgy ahogy van szeretsz és elfogadsz.
2022. febr. 4. 21:06
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
3 hónap még nem olyan sok idő. Ne húzd sokáig, mondd el neki az igazat.
2022. febr. 4. 21:08
 9/24 anonim ***** válasza:
89%

Ne vedd a szívedre amiket írtak, nem vagy rossz ember attól, hogy már nem szereted. Fiatalok vagytok, még csak most bontogatjátok a szárnyaitokat a kapcsolatok terén. Senki nem úgy születik, hogy tudja milyen szerelmesnek lenni, tudja kitől mit akar.

Szerintem szakíts vele minél előbb, mert később csak még nehezebb lesz.

2022. febr. 4. 22:15
 10/24 A kérdező kommentje:
De cuki vagy, koszonom szepen, hogy nem támadtál:) igazad van!!
2022. febr. 4. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!