Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem de meg nem allok keszen lekomolyodni?
Az a helyze thogy én ennyi idősen minden kapcsolatomra azt hittem hogy különleges és ez az igazi. Aztán sok évvel később jöttem rá hogy mennyire távol áll tőle. Persze szerelem volt, de nem az a nagyon mély, amit most élek át, 5. éve.... :)
Szóval lehet kegyetlenül hangzik, de az írásodból ítélve itt nem erről van szó, csak egy "szimpla" szerelem. Ha nem ugyanarra vágytok egy kapcsolatban , akkor lehet keresni kellene valakit, akivel igen.
Nem csak pasikkal, nőkkel lehet kiélni magad... Ez csak ilyen berögzött hülyeség.
Mit is gondolsz kiélés alatt?
Ha annyira szeretnéd, akkor vele lennél.
"fiatal vagyok es ezt ki is akarom elvezni. Annyira jo lenne hogyha kicsit kesobb jott volna be az eletembe"
- hát ez nem nagy jövőt sejtet. Ha szeretnéd, akkor minden percben vele szeretnél lenni, és nem gondolnál arra, hogy az nem élvezet.
Miből gondolod, hogy Ő "várna rád, amíg élvezkedsz, és később szeretne egy kiélt, lepukkant lotyóval lenni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!