Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nagyon szeretem de meg nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretem de meg nem allok keszen lekomolyodni?

Figyelt kérdés
O a mindenem, tenyleg imadom de nem akarok ilyen hamar lekomolyodni. Erre szoktak azt mondani hogy jo szemely rossz idoben. Szakitottunk de ugyanugy beszelunk meg minden, parszor osszekeveredunk :/ o is nagyon szeret es szo szerint nem is beszel senkivel. Annyira szeretem de ugy erzem nem eltem meg, oke o mindig mondja hogy leelne az eletet velem de az van hogy o mar kielte magat. Elottem rendeget buliba volt, rengeteg baratnoje volt, egy egy eves kapcsolata, sok lannyal nyalt ossze, rajtam kivul 8 lannyal fekudt le akiket meg ismerek is van olyan aki meg 1-4ben osztalytarsam volt, tudom hogy ez a mult de rosszul esik megis. A kapcsolatunk elejen elegge fasz volt, volt hogy buliba voltunk es ivott es mondta egy csajra hogyha nem lennenk egyutt ugy megbaszna, en meg csak igy: :D. Volt egy par ilyen meg de sose csalt meg, eleg sokszor megbantott. Mostmar teljesen megvaltozott, mintha kicsereltek volna, latom hogy szeret ertem rengeteget valtozott meg a cigit is letette ertem pedig nem kertem, megbant mindent, probal mindent megtenni hogy boldog legyek. Nekem meg volt rajta kivul 3 baratom, veluk volt csok de semmi tobb. Aztan jott ez a fiu es belevitt az eletbe, vele veszitettem el, vitt el buliba, vele voltam eloszor fesztivalon, stb. O keszen all lekomolyodni de en meg nem csinaltam semmit, fiatal vagyok es ezt ki is akarom elvezni. Annyira jo lenne hogyha kicsit kesobb jott volna be az eletembe. Azt mondja nem szolhat bele abba amit csinalok mivel mar nem vagyunk egyutt, az en eletem, de rosszul esne neki ha csinalnek valamit. Mondta hogy o varni fog ram, de annyira szar helyzet ez. Nagyon kulonleges az ami kettonk kozott van/volt, nem tudom egyszerűen elmagyarazni de olyan fiatal vagyok meg es o is. Bulizni akarok es sok hulyeseget csinalni de kozbe.. fuu olyan rossz. Aki elolvassa annak koszonom, olyan jol esett kiirni magambol. Remelem ertitek

#Lekomolyodni
2022. febr. 1. 12:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem szereted eléggé. Majd jön olyan, akit igen.
2022. febr. 1. 12:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Dee pont ez hogy nagyon szeretem csak nem akarom meg lekomolyodni. Nem akarok massal osszejonni csak vele de nem most.
2022. febr. 1. 12:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyze thogy én ennyi idősen minden kapcsolatomra azt hittem hogy különleges és ez az igazi. Aztán sok évvel később jöttem rá hogy mennyire távol áll tőle. Persze szerelem volt, de nem az a nagyon mély, amit most élek át, 5. éve.... :)

Szóval lehet kegyetlenül hangzik, de az írásodból ítélve itt nem erről van szó, csak egy "szimpla" szerelem. Ha nem ugyanarra vágytok egy kapcsolatban , akkor lehet keresni kellene valakit, akivel igen.

2022. febr. 1. 12:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak pasikkal, nőkkel lehet kiélni magad... Ez csak ilyen berögzött hülyeség.

Mit is gondolsz kiélés alatt?

Ha annyira szeretnéd, akkor vele lennél.

2022. febr. 1. 12:37
 5/6 anonim ***** válasza:
71%
nem ismerem azt a szot hogy "lekomolyodni". amugy ha most azt erzed hogy mennel es buliznal, elel, okorkodnel, de visszatartod magad, elfojtod, akkor az kesobb ki fog torni. ezt hivjak kapuzarasi paniknak. ugyhogy jobban jarsz ha most eled ki magad, mint 40+ evesen, 2 gyerekkel, mert az ciki
2022. febr. 1. 13:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

"fiatal vagyok es ezt ki is akarom elvezni. Annyira jo lenne hogyha kicsit kesobb jott volna be az eletembe"

- hát ez nem nagy jövőt sejtet. Ha szeretnéd, akkor minden percben vele szeretnél lenni, és nem gondolnál arra, hogy az nem élvezet.

Miből gondolod, hogy Ő "várna rád, amíg élvezkedsz, és később szeretne egy kiélt, lepukkant lotyóval lenni?

2022. febr. 1. 16:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!