Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Van egy csaj aki a barátom és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy csaj aki a barátom és nagyon szeretnék neki segíteni úgy, hogy összejövök vele de nem az én nememhez vonzódik. Gondoltam segítek megtéríteni, hogy rájöjjön ENGEM szeret. ?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy exe Milán aki miatt mondja, hogy leszbi és ez így butaság mert heteró. Segítségeket előre is köszönöm!!!4!!!! REDflag????????????????????

#Milán #sikerrehangolva #fejlesztemmagam
2022. febr. 1. 09:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek, mondd hogy kamu!
2022. febr. 1. 09:17
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem az. A csaj a szakítás után lett ilyen mert megviselte
2022. febr. 1. 10:00
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

Tehát bejön a csaj, aki amúgy leszbi, és te arra hivatkozva akrsz összejönni vele hogy majd megtéríted.

Az a baj hogy simán el tudom képzelni hogy történhet ilyen 😂

2022. febr. 1. 10:01
 4/10 A kérdező kommentje:
De NEM leszbikus csak mivel lelki törést szenvedett azt mondja nem lesz többet fiúval inkább leszbi lett mert a lányok kedvesebbek és nem bántják meg. Ezért akarom "megtéríteni"
2022. febr. 1. 11:05
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
Doktoráltál pszichológiából? Ha igen, akkor TALÁN elviszem, hogy képes vagy ilyet megállapítani és esetleg történhet ilyen, addig bocs de nem.
2022. febr. 1. 11:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobb ha Milánnal jössz össze, és féltékennyé teszed vele, akkor tuti rájön, hogy téged szeret.
2022. febr. 1. 11:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Engem hiába bánt meg egy lány, akkor sem leszek meleg, mert nem vonzanak a férfiak. Na, én heteró vagyok. A lány, akiről szó van, minimum biszex, de talán pont egy rossz kapcsolat miatt jött rá, hogy valójában a lányokhoz vonzódik.

"Megtéríteni" max úgy tudnád, ha beszélgetsz vele erről, de egyrészt a siker abszolút nem garantált (főleg, ha tényleg leszbi), másrészt még pluszban beléd is kéne szeretnie, ami egy újabb nehézség.

Szerintem még azelőtt el kéne felejtened, hogy nagyon beleszeretnél, mert eléggé lehetetlennek tűnik.

2022. febr. 1. 15:15
 8/10 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem meg a lány nem akar tőled semmit, főleg nem kapcsolatot ezért azzal védi magát hogy ő leszbi.
2022. febr. 1. 15:55
 9/10 anonim ***** válasza:
59%

Jó tuti csak egy kitalált kérdés.

De ha van egy barátod, aki szakított nemrég, akkor elég nagy bunkóság rámenni mert így kihasználod, és szegény lánynak csak ártasz. Ha meg mégis össze jönne, ameddig túl nem lép az illetőn, nem lesz túl boldog egy kapcsolatban.

Tisztázzuk. Átnevelni NEM lehet senkit, főleg nem így.

Jó kérdés, te hogy döntöd el, hogy milyen nemhez vonzódik. Csak ő tudja. Persze benne lehet a dologban, hogy szakítás miatt össze vannak kavarodva az érzések, de kiderülhet, hogy pl. biszex.

Azt mondtad te szeretnél neki segíteni. Ha a szakítás miatti szomorúságát szeretnéd enyhíteni, akkor ahhoz semmi köze, hogy milyen nemhez vonzódik.

Ha pedig szerinted boldogabb lenne akkor ha nem jön össze egy lánnyal. Figyelj. Ha tényleg hetero is. Össze jön egy lánnyal, kiderül már a legelején, hogy nem működik, és bumm nem dől össze a világ. Pont erre való a tini kor, hogy felfedezzük magunkat.

Azt már nem is merem megkérdezni, hogy miért nem valakivel segítesz neki összejönni, mintsem magadat "feláldozni".

Remélem kamu a sztory, különben úgy tudsz legjobban segíteni neki, ha távol tartod magad tőle

2022. febr. 1. 23:24
 10/10 A kérdező kommentje:
#7 most azt mondod ronda vok?
2022. aug. 23. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!