Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tènyleg csak ennyi lenne a pàrom meg a csaj kozt?
Figyelt kérdés
A barátom 2-3 havonta egy külföldi lànnyal beszélget videohivásban. Még jóval előttem ismerkedtek meg. Azt mondta csak nyelvgyakorlás céljából. Múltkor hallgatoztam és igazabolt tényleg csak tök álltalános dolgokról beszéltek angolul. Nem tudta hogy hallom őket.
Ti féltékenyek lennétek? Hagynátok ezt? Vagy semmi okom a féltékenységre?
2021. okt. 26. 08:16
1/7 anonim válasza:
Hát, ha taliznak valszleg dugnak egy jót, de kétlem hogy érzelmei lennének, vagy ilyesmi.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem taliznak mert a világ másik felébe lakik a csaj
2021. okt. 26. 09:28
3/7 anonim válasza:
Vannak férfi barátaid?
Gondolom vannak, és ő nem féltékeny rájuk, BÍZIK benned!
Bízz te is a párodban, ha szereted!
4/7 anonim válasza:
Ha nem taliznak akkor nincs is semmi lényegében. Tényleg csak beszélgetnek. Nem hinném, hogy a gép előtt veri a farkát, mikor barátnője van.
Tényleg nyugi :)
5/7 anonim válasza:
Most komolyan: egy több ezer km-re lakó csaj miatt aggódsz, amikor gondolom napi szinten találkozik személyesen is más lányokkal?
6/7 anonim válasza:
Szerintem ez csak érdekesség neki, semmi komoly. Meg nem utoljó sorban kiváló nyelvgyakorlás. Én nem aggódnék a helyedben.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönom mindenkinek!
2021. okt. 26. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!