Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Normális válaszokat légyszi!Nem akarom azt hallani h osztálytárssal ne mert h ez még az...ő tetszik és kész ezzel nincs mit tenni🤷
(#2 nem rád vonatkozik🙂)
Hát. Lehet hogy kedvel és szimpatikus vagy neki de lehet hogy csak ilyen kis közvetlen a személyisége esetleg szeretne veled barátkozni. Én a helyedben biztosra mennék és csak akkor nyitnék felé ha egyértelmű jelet ad (elhív valahova amit randinak szán ergo csak ketten vagytok, esetleg megfogja a kezed, beszélget veled kettesben és keresi a szemkontaktust stb.) de vigyázz. Saját tapasztalatból tudom nagyon kínos tud lenni ha osszejottok a szakítás.
Nekem bejött két osztálytársam is anno. Az egyik nyilvánvalóan csak barátkozni akart,(bár voltak félre érthető jelek) amit utána el is fogadtam és csak barátként lógunk együtt suliban. De a másik borzalmas volt. Osszejottunk, minden szupi szupi volt de rengeteg baj ütötte fel a fejet egy idő után. Nyomult,nem tartotta tiszteletben a személyes terem (osztálytársak elott letapizott,kiborult ha nem smároltam le csak arcra puszit adtam neki mások elott stb. Nagyon rossz személyisége volt, erőszakos és hisztis,mindez hónapok után derült ki mert addig egész jol megjátszotta magát) aztán amikor szakítottunk én voltam a büdös kva, mert azt terjesztette én amiatt hagytam el mert meguntam. Holott én elmondtam neki hogy anyuci hisztis,elkényeztetett erőszakos kicsi fia és megundorodtam tőle egy életre azok után amiket tett (volt pár nagyon gusztustalan húzása)
Egy szó mint száz nem mindig jön össze a románc és utána nagyon is pokollá tudja tenni az iskolai éveidet,szoval max utolsó évben éri meg megpróbálni akkor már nincs sok veszteni valód.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!