Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szünetben lefeküdtem mással, éget a bűntudat…?
Sziasztok!
Nyár végén / ősszel a barátommal volt egy szakításunk, ami akkor véglegesnek tűnt majd a végén csak egy x hetes “szünet” lett mivel átgondoltuk a dolgainkat. Azóta amúgy jó minden. Ebben az időben én lefeküdtem egy kedves barátommal, ami azután nem tűnt olyan nagy dolognak. Viszont így közel fél év elteltével mardos a bűntudat. Tudtam én már a lefekvés pillanatában, hogy nem lesz jó ez így, nem is tartott sokáig a dolog. Elmondhatatlan, hogy mennyire szégyellem magam azóta is és nem tudom elfelejteni egyszerűen.. Ti mit tennétek ilyen szituációban? Mert ez tulajdonképpen ugye nem megcsalás volt, mivel ki lett mondva a szakítás. Szóval egyszerűen nem tudom hogy felejtsem el ezt az egészet.
Az értelmes válaszokat köszönöm és hálás leszek érte:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!