Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szünetben lefeküdtem mással,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szünetben lefeküdtem mással, éget a bűntudat…?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nyár végén / ősszel a barátommal volt egy szakításunk, ami akkor véglegesnek tűnt majd a végén csak egy x hetes “szünet” lett mivel átgondoltuk a dolgainkat. Azóta amúgy jó minden. Ebben az időben én lefeküdtem egy kedves barátommal, ami azután nem tűnt olyan nagy dolognak. Viszont így közel fél év elteltével mardos a bűntudat. Tudtam én már a lefekvés pillanatában, hogy nem lesz jó ez így, nem is tartott sokáig a dolog. Elmondhatatlan, hogy mennyire szégyellem magam azóta is és nem tudom elfelejteni egyszerűen.. Ti mit tennétek ilyen szituációban? Mert ez tulajdonképpen ugye nem megcsalás volt, mivel ki lett mondva a szakítás. Szóval egyszerűen nem tudom hogy felejtsem el ezt az egészet.

Az értelmes válaszokat köszönöm és hálás leszek érte:)

2022. jan. 26. 12:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem az is erositi a buntudatod hogy a parod nem tud rola es te "hetkoznapian" viselkedsz vele,es mivel szereted ezert ugy erzed hogy becsapod ot a viselkedeseddel meg azzal is hogy nem tud rola.Szerintem ha latja rajtad hogy szornyen bant es elmondod neki oszinten a dolgokat egyutt maradtok,hisz valojaban nem is volt megcsalas.Rosszul esne neki hogy eddig nem mondtad el de aztan talan leesik neki hogy azert volt mert szereted es szégyellted.
2022. jan. 27. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!