Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szünetben lefeküdtem mással, éget a bűntudat…?
Sziasztok!
Nyár végén / ősszel a barátommal volt egy szakításunk, ami akkor véglegesnek tűnt majd a végén csak egy x hetes “szünet” lett mivel átgondoltuk a dolgainkat. Azóta amúgy jó minden. Ebben az időben én lefeküdtem egy kedves barátommal, ami azután nem tűnt olyan nagy dolognak. Viszont így közel fél év elteltével mardos a bűntudat. Tudtam én már a lefekvés pillanatában, hogy nem lesz jó ez így, nem is tartott sokáig a dolog. Elmondhatatlan, hogy mennyire szégyellem magam azóta is és nem tudom elfelejteni egyszerűen.. Ti mit tennétek ilyen szituációban? Mert ez tulajdonképpen ugye nem megcsalás volt, mivel ki lett mondva a szakítás. Szóval egyszerűen nem tudom hogy felejtsem el ezt az egészet.
Az értelmes válaszokat köszönöm és hálás leszek érte:)
Pedig tényleg teljesen felesleges, ez rengeteg emberrel megtörténik.
Hátha a saját súlyos történetem megnyugtat téged. Párom egy bizonyos hatás következtében agresszív skizofrénné vált velem szemben, egyik pillanatról a másikra csak úgy eltűnt, nem szakított, egyáltalán nem önmaga, nyugodtan lehet gondolni pl. démonűző filmekre, öntudatlanul szexel össze-vissza. Ha egyszer kigyógyul, saját magától össze fog omlani. Neked egyet kell lerendezni magadban, neki százat kéne. Nagy szerencséje lesz velem, hogy konkrétan rá várok. Közben szintén mégis szexeltem mással és nem lesz bűntudatom. Mert gyakorlatilag-fizikailag nem vagyunk együtt, csak a lelkem vágyik rá. Aztán lehet, hogy igazából belehal saját magába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!