Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szakítottunk, de keres még,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akos4345 kérdése:

Szakítottunk, de keres még, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 éve voltunk együtt, 1 hete szakítottunk,de ő nem akarja elfogadni.

Nekem sajnos elég volt a kapcsolatokból egy időre (nem részletezném miért, meg van az oka).

Viszont ő állítása szerint szeret, hiányzok neki stb stb.

És annyira megszoktuk már egymást, hogy nincs olyan nap, mikor ne írna.

Mondtam neki hogy lehetünk barátok,de újra és újra ugyanazt teszi, hogy elkezdi írogatni hogy "szeretlek", vagy ilyesmik.

És nem akarom megbántani, de nekem is ezzel csak sebeket tép fel, és nem hagy túllépni.

És elég volt nekem ebből a kapcsolatból.

A szakítás is nagyon nehéz volt, de valahogy nem tud békén hagyni.

Ezt nem haragból írom,félre ne értsétek,csak nem tudom szebben megfogalmazni mert ez az igazság.

Ti mit tennétek?

2022. jan. 21. 22:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Le kell tiltani mindenhonnan, számát a telefonba is, aztán ennyi volt...majd kiheveri ő is.
2022. jan. 21. 22:58
 2/4 anonim ***** válasza:
69%
Hát mondjuk nem kellett volna pun*iskodni, ezzel a lehetünk barátok szöveggel. Nem fog rólad leszállni, míg nem vagy vele erélyes, azt hiszi még mindig szereted. Megmondod neki szépen, hogy nem akarsz vele többet beszélni, kettőtök ügyének vége, próbáljon meg túllépni. És tiltod mindenhonnan.
2022. jan. 21. 23:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Több lehetőség is van:

- Hívd el valahová, hogy meg tudjátok beszélni a dolgot.

- Próbáld vele csölkenteni a kommunikációt. Válaszolj ritkábban, ilyenek.

- Letiltod mindenhol.

2022. jan. 22. 00:01
 4/4 anonim ***** válasza:
80%
Letiltod. Ennyi. Mi olyan nehéz ezen?
2022. jan. 22. 03:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!