Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért van az,hogyha a barátaiv...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Macskarap kérdése:

Miért van az,hogyha a barátaival van és felhívom sokkal bunkobb és szinte leszarja az érzéseim illetve,hogy mivel bant meg?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel alakulok és,ha a barátaival van akkor mintha egy másik ember lenne,ha mondok neki valami komolyat elnevetgél rajta stb. De amint nincsenek ott egyből keres. Alapból nehezen tudja kimutatni a szeretetét,de amikor volt egy hasonló balhé mondta,hogy ő szeret meg minden. Meg már az egész családjának dicsekedett velem. Meg az egyik régi ismerősének azt írta,hogy zaklatom és,hogy nem akar semmit. Majd amikor rákérdeztem azt mondta,hogy nem tudja miért írta és tényleg szeret és össze akar velem jönni. Úgy látom ezt a szituációt,mintha a barátai előtt nem vállalna fel illetve,hogy fél kimutatni a barátai előtt azt,hogy szeret valakit. Mit lehet ezzel kezdeni?
2022. jan. 12. 05:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%

Jól látod. Semmit.

Infantilis. Nem szeret. Ráadásul primitív és jellemtelen.

Kell ez neked?

Annyi normális kislány van, aki megérdemli a figyelmet.

Legyen önbecsülésed és hagyd a fenébe. Egy ilyen liba játszadozik veled, közben kinevet a barátaival a hátad mögött, megaláz?!

2022. jan. 12. 07:55
 2/14 anonim ***** válasza:
81%

Gyerekes, komolytalan, érzelmileg instabil.

Hagyd a fenébe.

2022. jan. 12. 09:37
 3/14 anonim ***** válasza:
60%

✅ Lehet, hogy kedvel téged, csak szégyell,mert nem tart elég menőnek, vagánynak (cikiezasrác)

✅ Ha így viselkedik, akkor kerüld mikor társaságban van, aztán ha erősödik a kapcsolatotok, akkor lehet hogy megfog változni

2022. jan. 12. 09:43
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Zavarban van a barátai előtt. Nem való még neki kapcsolat.
2022. jan. 12. 09:47
 5/14 anonim ***** válasza:
50%

"Miért van az"? - mert barátai fontosabbak, mint te és cikinek tart felvállalni téged.

Két eset lehet ezt megváltoztatnod:

- megmagyarázod neki, hogy vagy változtat, vagy pedig külön folytatjátok,

- veszel egy Ferrarit, nem letagadni fog téged, hanem dicsekedni veled!

2022. jan. 12. 09:54
 6/14 anonim ***** válasza:
Qhát ez tényleg elég gyerekesnek hangzik, bár az hogy társaságban leszar az természetes. Vagyis nem tudom milyen a helyzet, de én ha a barátaimmal vagyok akkor velük szeretnék lenni, nem arra vagyok kíváncsi hogy a másiknak most eppen mi pattant ki a fejéből. Persze ha komoly akkor meghallgatom, figyelek rá.
2022. jan. 12. 13:40
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Aztán addig, amíg meg nem hallgattad, honnan tudod, hogy komoly-e?
2022. jan. 12. 13:59
 8/14 anonim ***** válasza:
Hát ha azzal hív fel hogy "elütötte a Buksit az autó" akkor komoly. De ha úgy kezdi hogy " Szia, hogy vagy?" "Zavarhatlak?" Akkor azért inkabb hagyjon békén.
2022. jan. 12. 15:08
 9/14 anonim ***** válasza:
Valószínüleg éretlen egy kapcsolatra.
2022. jan. 12. 18:19
 10/14 A kérdező kommentje:

Múltkor lemondás nélkül nem jött el talira majd pedig amikor felhívtam kb 5.-re felvette kinevetett a barátai előtt én meg vártam rá,offolom a lányt

Szerintem az történik szereti ha rajonganak érte és mindenkinek azt mondja amit hallani akar a másik

2022. jan. 13. 13:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!