Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az,hogyha a barátaival van és felhívom sokkal bunkobb és szinte leszarja az érzéseim illetve,hogy mivel bant meg?
Jól látod. Semmit.
Infantilis. Nem szeret. Ráadásul primitív és jellemtelen.
Kell ez neked?
Annyi normális kislány van, aki megérdemli a figyelmet.
Legyen önbecsülésed és hagyd a fenébe. Egy ilyen liba játszadozik veled, közben kinevet a barátaival a hátad mögött, megaláz?!
Gyerekes, komolytalan, érzelmileg instabil.
Hagyd a fenébe.
✅ Lehet, hogy kedvel téged, csak szégyell,mert nem tart elég menőnek, vagánynak (cikiezasrác)
✅ Ha így viselkedik, akkor kerüld mikor társaságban van, aztán ha erősödik a kapcsolatotok, akkor lehet hogy megfog változni
"Miért van az"? - mert barátai fontosabbak, mint te és cikinek tart felvállalni téged.
Két eset lehet ezt megváltoztatnod:
- megmagyarázod neki, hogy vagy változtat, vagy pedig külön folytatjátok,
- veszel egy Ferrarit, nem letagadni fog téged, hanem dicsekedni veled!
Múltkor lemondás nélkül nem jött el talira majd pedig amikor felhívtam kb 5.-re felvette kinevetett a barátai előtt én meg vártam rá,offolom a lányt
Szerintem az történik szereti ha rajonganak érte és mindenkinek azt mondja amit hallani akar a másik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!