Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítene, ha megkérném, hogy utasítson vissza?
Évek óta szerelmes vagyok egy srácba. Az elején úgy tűnt, hogy ez viszonzott: ő kezdeményezte a beszélgetéseinket, kereste a társaságom, ilyesmi. Viszont egy idő után mintha megunt volna, gyakran elhanyagolt, inkább gépezett, mint hogy találkozzunk (olyan heti egyszer beszéltünk online, pedig egy suliba járunk, élőben nem is beszélt velem) úgyhogy egy idő után ez nagyon fájt, és lekoptattam. Tudom, hogy ez volt a helyes döntés, de az utána következő években többször is próbált velem kibékülni, csak én nem hagytam mert mindig eszembe jutott akkor mennyire nem akart velem beszélni. Viszont ettől függetlenül nagyon fontos volt nekem, valamiért nagyon szeretem. Nem tudom lezárni a dolgot magamban, mert mindig az van bennem, hogy úristen ha engedem hogy kibéküljünk talán már jobb lenne. Akkor már túllennék rajta. Szóval az a kérdésem, lehet valakitől olyat kérni, hogy utasítson vissza? Elmondanám, hogy ez akadályoz a túllépésben. Tudom, hogy nagyon megalázó, de úgy érzem ha ezen végre túlesnénk akkor konkrétan nemet mondhatna én pedig pár nap sírás után elengedhetném.
Vélemény?
17L
Nem segítene és amúgy se csinálná meg, főleg mert most kanos.
Ha annyira az a cél hogy valami segítsen, akkor fogadd el a közeledését, menj bele mindenbe amit akar és engedd magadhoz közel ahogy régebben, hogy megint megtörténjen ami akkor (vagy még rosszabb) és olyan fájdalom érjen, hogy ilyen hülyeségeket ne csinálj többet. Na ez segít a maga módján, persze lehet egy életre megsebez, de legalább találkozol a valósággal.
A másik verzió, egyben a könnyebb út hogy marad minden úgy mint most, csak nem azon agyalsz hogy mi lenne az álomvilágban, mikor minden tökéletesen működik, hanem emlékezteted magad hogy az csak egy képzelgés, a vágyad, amit szeretnél - ennél nem több.
Egyik nagyobb hülyeség, mint a másik.
Nyiss kifelé. Járj társaságba, színház, mozi, kirándulás, múzeum, vagy csak úgy. El fog tűnni. Tele vagy lekötetlen vegyértékekkel. Te nem rá vágysz, hanem valakire. Ő volt legutóbb. Seprű, lapát, kisöpörni.
Fölöslegesen pazarlod az idődet, érzelmi energiádat. Járj tornázni, uszodába, beszélgess az osztálytársaiddal.
Megvkell tanulnia az embernek elengedni azt, aki és ami lehúzza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!