Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha elmúltak az érzéseim?
Figyelt kérdés
Úgy érzem néha, hogy csak teher az egész párkapcsolatom, elegem van belőle és elviselni sem bírom. Máskor meg másra se vágyom csak arra hogy vele legyek. Annyira megijeszt ez a hangulatingadozás. Sok a vita de tudom hogy szeret. De már nem vagyok biztos abban, hogy én is szeretem. Olyan néha mintha hátráltatna. Nem akarom megbántani, főleg így hogy nem tudom én sem mit szeretnék valójában. Annyira elegem van ebből az érzésből. Hogy jöjjek rá mi lenne jó nekem?2022. jan. 4. 22:41
1/1 anonim válasza:
Attól olyan nehéz ez a kérdés, hogy több dolgot is figyelembe kell venni. Az észérveket és a szivet. Sajnos jelenleg nálunk is vannak hullámvölgyek, de átvészeltük eddig őket. A legjobb tanács amit adhatok, az hogy beszéljétek meg. Őszintén nyílj meg, mond el a problémáidat és te is kérd meg őt, hogy ő is mondja el őszintén mit érez, gondol. Nálunk ez a probléma, hogy nem nyílik meg teljesen, és nem mondja el a problémáit, vagy nagyon nehezen egy kis részletet. De hogy érted azt, hogy hátráltat? Ha így érzed és neked fontosabb a kariered mint ő akkor meg miért várod másnap, hogy lásd? Megmondom, mert szereted. Nekem is fordult már meg a fejemben a sok vita miatt rengeteg dolog, a szakitas is, de küzdöttem és félretettem a büszkeségem. Azt ajánlom te is tedd ezt ha szereted, nem éri meg a büszkeség miatt szakítani valaki olyannal, akit szeretsz. De ha mégsem olyanok már az érzéseid és nem látod már jónak a dolgokat, akkor is átkell ezt beszélnetek, ha akár az lesz az utolso beszelgetesetek, akkor is. Mindent meglehet beszélni, nyílván valakinek engedni kell, de ez csak úgy megy ha a másik is megteszi ezt. Így hogy nem tudom mi a vitatok oka ennyit tudtam hozzaszolni. Remelem hasznos volt. Beszéljétek meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!