Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek hol kéne meghúzni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hol kéne meghúzni a határt?

Figyelt kérdés

1 hónapja vagyunk együtt az egyik osztálytársammal.Órákon egymás mellett ülünk és ott egész órán simogatja a lábamat,amivel nincs semmi baj, sőt nagyon jó érzés és nem látja senki. Viszont néha amikor már szünetben ölelkezünk, összebújunk, megpusziljuk egymást meg hasonlók, akkor olyan mintha a osztálytársaink kínosan éreznék magukat (amit meg is értek).

L

2022. jan. 4. 20:22
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Hát akkor beszélj vele erről, de amíg titeket nem zavar én addig leszarnám a kínosságot.
2022. jan. 4. 20:44
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

Ajajj, házinyúlra nem lövünk. Egyébként meg úgy leginkább mindennél húzzátok meg a határt, te azt hiszed, hogy nem látja senki, de biztosíthatlak, hogy van olyan unatkozó osztálytársatok, aki annyira nem tud mit kezdeni magával, hogy ide-oda nézelődik, ez nálunk is megvolt. Egyébként meg ölelés, meg maximum puszi, de azt is ha nonstop csináljátok persze, hogy kínos, a nyílvános csókolózástól meg mindenki zavarba jön rajtatok kívül. Egyszerűen nem odavaló, hogy otthon mit csináltok egymással megint más, de suliban vagytok.

Persze amennyi iskola annyi szokás. Nálunk is voltak páran együtt évfolyamtársak, osztálytársak, de nálunk nem volt szokás még nagyon puszilgatni se a másikat társaságban, mivel nem oda illik egymásnak esni. Maximum az hogy fogták egymás kezét.

Ahány ember annyi vélemény, hogy hol a határ. Én így gondolom, lehet a torkomnak esni akinek nem tetszik. Bár az is igaz hogy nekem már 5 éve volt a gimi hogy azóta mi változott passz.

2022. jan. 4. 20:44
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Honnan veszed, hogy kínosan érzik magukat?
2022. jan. 4. 22:29
 4/8 anonim ***** válasza:
81%

Tudom, dúl a szerelem és minden rózsaszín, de ez a ti privát dolgotok, a magánügyetek. Nyilván az olyan embereket le kell tojni, akik abba is belekötnek, ha csak egyetlen puszit adtok egymásnak a nap folyamán, de az tényleg zavaró lehet, ha egész nap ezt látják.

Talán az lenne a legjobb, ha az iskolán kívül élnétek meg a szerelmetek legnagyobb részét, illetve biztos van olyan hely az épületben, ahová el tudtok vonulni, ha rátok törtnek a vágyak.:)

2022. jan. 4. 22:32
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
Adom a 4-est. Fogadjátok meg szerintem.
2022. jan. 4. 22:34
 6/8 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem meg nem kell foglalkozni vele,hogy mit gondolnak. Több mint valószínű,hogy csak féltékenyek mert senkijük nincs😂😂. Iskolát meg könyörgöm nem kell úgy kezelni mint valami hú,de komoly kultúrális helyet ezt nem illik azt nem illik
2022. jan. 4. 23:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja, kicsit ez ilyen kirakat, hencegés, hogy: Bibi, mi járunk! Kicsit lehetne diszkrétebben! :-) Persze hát tinik vagytok. De elegánsabb, ha nem ennyire vagytok szem előtt. Sok boldogságot!
2022. jan. 5. 14:47
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Néha szabad egy egy puszit adni a másiknak, de senki nem szereti nézni amikor egy pár szinte össze van ragadva. Ez mindenkinek legyen a magánügye.
2022. jan. 5. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!