Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol kéne meghúzni a határt?
1 hónapja vagyunk együtt az egyik osztálytársammal.Órákon egymás mellett ülünk és ott egész órán simogatja a lábamat,amivel nincs semmi baj, sőt nagyon jó érzés és nem látja senki. Viszont néha amikor már szünetben ölelkezünk, összebújunk, megpusziljuk egymást meg hasonlók, akkor olyan mintha a osztálytársaink kínosan éreznék magukat (amit meg is értek).
L
Ajajj, házinyúlra nem lövünk. Egyébként meg úgy leginkább mindennél húzzátok meg a határt, te azt hiszed, hogy nem látja senki, de biztosíthatlak, hogy van olyan unatkozó osztálytársatok, aki annyira nem tud mit kezdeni magával, hogy ide-oda nézelődik, ez nálunk is megvolt. Egyébként meg ölelés, meg maximum puszi, de azt is ha nonstop csináljátok persze, hogy kínos, a nyílvános csókolózástól meg mindenki zavarba jön rajtatok kívül. Egyszerűen nem odavaló, hogy otthon mit csináltok egymással megint más, de suliban vagytok.
Persze amennyi iskola annyi szokás. Nálunk is voltak páran együtt évfolyamtársak, osztálytársak, de nálunk nem volt szokás még nagyon puszilgatni se a másikat társaságban, mivel nem oda illik egymásnak esni. Maximum az hogy fogták egymás kezét.
Ahány ember annyi vélemény, hogy hol a határ. Én így gondolom, lehet a torkomnak esni akinek nem tetszik. Bár az is igaz hogy nekem már 5 éve volt a gimi hogy azóta mi változott passz.
Tudom, dúl a szerelem és minden rózsaszín, de ez a ti privát dolgotok, a magánügyetek. Nyilván az olyan embereket le kell tojni, akik abba is belekötnek, ha csak egyetlen puszit adtok egymásnak a nap folyamán, de az tényleg zavaró lehet, ha egész nap ezt látják.
Talán az lenne a legjobb, ha az iskolán kívül élnétek meg a szerelmetek legnagyobb részét, illetve biztos van olyan hely az épületben, ahová el tudtok vonulni, ha rátok törtnek a vágyak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!