Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » De akkor most mivan?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

De akkor most mivan?

Figyelt kérdés

Van egy exem akivel elkezdtünk beszélgetni, jóba lettünk megint. Erre én fel ajánlottam neki hogy akár össze is jöhetnék vele. Erre azt mondta hogy neki fel szakadnának régi sebei, szóval nem működne.

Okés akkor mondtam neki hogy alkalmi kapcsolat legyen köztünk, nem csak meg kefélném, hanem más program is lenne köztünk, neki is lehet más kapcsolata meg nekem is ..erre sem tudott értelmes választ adni csak hm-ögöt stb, erre mondtam neki hogy jólvan adok neki időt.

Mennyit várnátok rá? Van értelme egyáltalán az egésznek? Inkább lennél vele barát? 19f

2022. jan. 1. 19:21
 1/1 anonim ***** válasza:

Semennyit nem várnék rá.

Most éppen két kapcsolat között volt némi luft, és átmenetileg belefértél, pátyolgattad az egoját.

Tényleg kell ez neked?

Keres egy normális nőt, akinek TE kellesz, és érte teperj.

Csak a töltött káposzta jó sokszor melegítve.

2022. jan. 1. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!