Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit kéne kezdenem az exemmel?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne kezdenem az exemmel?

Figyelt kérdés

Volt egy lány akivel 3 hónapig voltunk együtt, megcsaltam, és ezért szakítottunk...viszont tudja hogy még szeretem (tényleg különleges nekem ez a lány).

És 2 év után karácsonykor rám írt, sok mindenről beszélgettünk, de a lényeg az volt hogy mondtam neki "hogy most olyan szívesen össze bújnék veled, csókolóznánk" stb és erre tetszett neki amit írtam, viszont veszekedtünk is azt mondta "amióta veled szakítottam egy ideig nem tudtam férfiakra nézni" én meg elmondtam hogy még mindig szeretem.

Bekövettük egymást instán aztán eddig ennyi, szerintetek baj lenne megint össze jönni vele? Vagy ha nem az csak alkalmi, ilyesmi...

2021. dec. 27. 20:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Valami oka biztos volt, hogy megcsaltad, csak lehet most nem veszed észre mi volt az és megint lehet megtörténne. Én a helyedben elengedném.
2021. dec. 27. 21:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

3 hónap után megcsaltad, dehogy szereted. Tisztelni sem tisztelted soha, nem is érdekel. Most is a szex miatt kavargatsz vele, mert kanos vagy.

Ha neki ez így ok, mivel láthatóan benne van, akkor a ti dolgotok. Majd talán tanul belőle mikor megint megcsalod vagy dobod.

2021. dec. 27. 21:12
 3/10 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat is veszekedtunk, de most meg írogat...fogalmam sincs mit csináljak.
2021. dec. 27. 21:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle.. ennyi
2021. dec. 27. 21:36
 5/10 A kérdező kommentje:
El is ment a kedvem mindentől de M1 🤣
2021. dec. 27. 21:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
🤣🤣
2021. dec. 27. 22:22
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Na... sokaig tartott a fellelkesedés... 😂😂😂
2021. dec. 27. 22:38
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát ennyi 🤣inkább egyedül maradok...jobb ez nekem.
2021. dec. 27. 22:50
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Jobb mindkettőtöknek
2021. dec. 27. 23:18
 10/10 anonim ***** válasza:
55%

Hát még a csajnak milyen jó..hagyd békén!

Ha igazán annyira különleges lenne ez a csaj nem csaltad volna meg....

Megbantottad, lehet nem tud bízni a pasikba, és nyitni feléjük azért mert veled volt ami.

2021. dec. 28. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!