Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok hány éves korukra kezdenek meg érni vagy érnek
meg?
Figyelt kérdés
14-22 éves korig érdekelnek a lányok, Hány éves korra érnek meg gondolkozásilag a legtöbb annyira, hogy ne csak arra menjenek ,hogy kinek milyen cuccai vannak stb... Gondolom egy 20-21 éves már túl érett... Meg már kezd lassan látszódni az öregedés. A 14 éves meg még lehet túlzottan is kislány mint gondolkodásilag, meg szerintem kinézetre is. Jelenleg én már abban a helyzetben vagyok ,hogy végre meg szeretném találni a páromat. Volt már barátnőm de vele a kapcsolatunk elejétől sokat veszekedtünk és azért mert ő olyan volt. Volt már 1-2 kavargatásom is ,de az meg nem olyan. Szerintetek ebben a mai világban meg találhatom a magamét? Ha a kinézetet nézzük nincs annyira nagy igényem, ezzel kapcsolatban. Nem kikötés az ,hogy egy fullos 10/10-es csaj legyen mellettem. Nekem elég az is ha már átlagosan tetszik, inkább legyen egy olyan barátnőm aki a szemembe szép kűlsőre. Viszont kedves legyen és ne éretlen aki mindenkivel kavar! Mint ,hogy egy nekem nagyon tetsző bombázó, de nagyon beképzelt csaj!
Van olyan aki abba a szituációban nevelkedett fel és van akit kiszolgáltak
Van aki 17 évesen olyan mint egy 25 éves
Ez alapján nehéz lesz keresned
2019. ápr. 11. 18:14
3/10 anonim válasza:
Figyi mindenki máshogy érik erre a legjobb példa én és az iker lánytesom vagyunk én már érettebb gondolkodásu vagyok (nem túlért vagy befásult)neki meg még nagyon gyerekes a viselkedése stb. 16L
2019. ápr. 11. 18:23
4/10 anonim válasza:
Köszi szépen a huszonéves lányok nevében. Okosak vagyunk, tapasztaltabbak, öntudatosabbak és BAROMIRA nem látszik rajtunk az öregedés.
24/L
2019. ápr. 11. 19:09
5/10 anonim válasza:
a mostani 30as nok is kislanyok meg
2019. ápr. 11. 19:49
6/10 A kérdező kommentje:
Hát igen. Sűrgösen találnom kell magamnak valakit, nyárra. Mert Jővőre mehetek el dolgozni akkor aztán rossz lesz nekem a szerelmi élet!
2019. ápr. 11. 20:12
7/10 anonim válasza:
~5 év a pincében
2019. ápr. 11. 21:15
8/10 anonim válasza:
Off:
Már ne is haragudj, de mi az, hogy kezd látszani az öregedés 22 évesen!? Jártál már egyetem közelében? Ott hemzsegnek a 22 éves, vagy idősebb lányok, és sose mondanád meg, hogy melyikük idősebb a nálad megálmodott korosztálynál.
A másik pedig:nekem úgy tűnik, te nem vagy elég érett egy kapcsolatra.
A rendes válasz:
Mindenki máskor érik meg annyira, mint amennyire te akarod. Normális nevelést kapott lány sosem más cuccait nézi és kavar mással.
Én 14 évesen már rég túlvoltam azon, hogy ki milyen ruhát hord, sőt, már a 12 éves húgom sem ezeket nézi.
Úgyhogy ez egyénfüggő, próbálkozz az egyetemek, főiskolák környékén!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!