Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban lévők! Ti hogyan beszéltek a pártokkal? Hogy vált be?
Az enyém lehet haldoklik, de leírom, mondjuk nálam elég vicces a helyzet, mert a lány szülei elváltak, az anyjával él, aki nyomja neki, hogy tanuljon, a lakásból alig engedi ki, és titkolta, hogy vagyok neki, mondjuk nem magyar a lány, így van időeltolódás, de:
Mi reggel minden nap köszöntöttük egymást, napközben egy két dologról beszéltünk, mikor volt időnk, és miután végeztünk a dolgunkkal, akkor tudtunk chaten beszélni hangüzenettel, képekkel, hétvégente videohivasoztunk órákig.
Miután az anyja rájött, elvette a telefonját és csak 1-2 órát használhatta:
Naponta beköszönt, 2-3 percig beszéltünk
Ez ment 1 évig, most gondolom, hogy visszakapta, de mondta, hogy az egyetemet nem akarja kockáztatni, így maradjon az h hetente beszélünk 1 órát chaten, én elkezdtem kerdezgetni h mi történik, mert a hetente átment 2 hétbe, októberben meghalt a nagymamája, 1 hónapig nem tudtam róla semmit, most közöltem vele h ha nem akarja, akkor nem kell erőltetni, és erre annyit írt h "bocsi, hogy eltűntem, de sokat kell tanulnom, nem vagyok senkivel és nem cseréltelek le".
Utoljára 3 hete beszéltünk, 4 órán keresztül. Értem, hogy az anyja ott van mellette, mert otthonról dolgozik, csak olyan, mintha lemondott volna rólam, közben meg mondja h szeret és h én vagyok neki az igazi.. lehet, hogy elfoglalt tényleg, meg nem tudom y hogy az anyja mennyire nyomoz utána még mindig, stb. A legtöbb amit tudok tenni az az h hiszek neki, de már lassan lemondok az egészről.
Bocsi, ez inkább név nélküli lelkizes volt, de benne van a válasz.
Az 1HázPárt mindig vevő egy jó beszélgetésre! Legyen az táv, telepatikus, vagy esetenként multiverzális. Végső esetben személyesen is.
Üdv.:
csottany
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!